Ilustrační foto: Pexels
Chci vypadat mladší. Z touhy vylepšit se vzniká často závislost
27. 9. 2023Sedmdesátiletá Jana se odmítá při rodinných sešlostech fotografovat. Na neupravených snímcích si připadá stará. Je aktivní na sociálních sítích a prezentuje se na nich zásadně fotkami, na nichž vypadá mladší. Není výjimka, takových lidí přibývá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
27.9.2023 16:55
Pobavila jsem se. Mě při rodinných sešlostech skoro nikdo nefotografuje, protože já fotografuju ostatní. Selfíčka nedělám. Bodnout nebo říznout do sebe kvůli vzhledu bych se nikdy nenechala. Když jsem nedávno po operaci katarakty chodila asi tři týdny bez brýlí, řekla mi známá, že jsem omládla. Poděkovala jsem jí s tím, že zase zestárnu.
Hana Řezáčová
27.9.2023 14:59
Tu máš čerte kropáč! Já pořád, proč na všech fotkách, které udělá manžel na výletech, vypadám blbě! Nepoužívá filtr! A jak se po dotazu po mém přečtení článku ukázalo, tak ani neví, že nějaký takový "zázračný" filtr existuje ... Pak má babička vypadat k světu, když děda nejde s dobou!
Margita Melegova
27.9.2023 12:57
Mlada uz jsem byla, nevstoupis stejnou nohou do stejne vody ani bych nechtela, stari mi nevadi jen ty zdravotni potize.
Jana Kollinová
27.9.2023 11:56
Stále platí: "Zrcadlo, zrcadlo, prozraď mi, kdo je v světě zdejším ..."
Jitka Caklová
27.9.2023 11:30
Doplnění: I bez zkrášlujících přípravků a chirurgicko-kosmetických zákroků.
Jitka Caklová
27.9.2023 11:27
Pohled do zrcadla je nejdůležitějším faktorem, vedoucím k sebepoznání. Jsem jaká jsem a pokud jsem pro kohokoliv trapná, tak to fakt není můj problém. Vypadám přesně tak, jak se cítím a rozhodně dnes vypadám lépe, než jsem vypadala v pětačtyřiceti letech ♥
Hana Štěpánková
27.9.2023 09:08
Ať se babi nenamáhá, vypadá btak, jak je to přiměřené věku. Kdyžn se vykašle na zrcadlo a přijme se taková, jaká v 70 může být, aspoň nebude trapná.
Pavel Ouběch
27.9.2023 09:08
Sebestřednost, narcismus, to ovládá většinu populace. Trapná selfíčka a směšná snaha o umělé vylepšení, to jsou je některé příznaky.
Helena Záchová
27.9.2023 09:02
Stárnutí a všechno co s tím souvisí, patří k životu Tihle lidé nemají ve skutečnosti rádi život a skončí někde v koutku. Naopak, šťastní lidé se i se svými vráskami, pozdě třeba i s hůlčičkou radují, že jsou na světě, mají kolem sebe přátele a jsou spokojení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA