Všechny fotografie: Věra Ježková
Krabicová kočička
15. 9. 2023Snad každý, kdo má doma kočičku, ví, že miluje krabice. Naše Bišinka určitě. Má jich několik a tráví v nich spoustu času. Krabice má pod konferenčním stolkem, pod radiátorem, na okně, za opěradlem gauče, na posteli.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
15.9.2023 19:11
Kouzelná přehlídka Bišinčiných krabicových schovávaček a pelíšků. Díky.
Anna Potůčková
15.9.2023 18:02
Prima článek o Tvé Bišince. U nás kočky nemáme, takže také s nimi zkušenosti nemáme. U nás jsou zase v každé místností psí pelíšky. Díky za super fotky!
Jarmila Komberec Jakubcová
15.9.2023 14:55
Věrko moc hezký článek o kočence Bišince. Takové pohlazení po duši. Také fotky jsou moc pěkné. Všechny jsem si několikrát prohlédla. Také všechny moje kočičky milovaly různé krabice a schovávačky. Už mám jen kocoirka Piškota a ten je nejraději u mně u počítače nebo sedí v zimní zahradě.
Alena Vávrová
15.9.2023 13:49
Moc hezké! Náš kocourek má také rád různé "schovky" a dovede se zavrtat do mého svetru, či synovy mikiny.
Zuzana Zajícová
15.9.2023 13:30
Celý život mě provázejí kočky. všechny milovaly krabice, jenom můj poslední kocourek Finn ne. Asi je to tím, že je britským šlechticem
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA