Až na vrcholky hor
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Až na vrcholky hor

22. 9. 2023

Každý rok v září vyrážíme s naším turistickým oddílem při Policejní škole v Holešově někam do hor. Tentokrát nám naši vedoucí připravili pobyt na Slovensku v Západních Tatrách - Roháčích.

cestování turistika
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
To byl krásný výlet..
Marie Seitlová
Maruško, jste správná turistická dvojka, co všechno stihnete. Článek je moc pěkný a fotky super i ty starší.
Zdenka Soukupová
Marie, Ty bys mohla vydávat turistické průvodce. Tvoje popisy cest s fotkami jsou úžasné. A ta "historická" fotka, to je fakt dobrý a vtipný nápad. :-)
Alena Tollarová
Vy jste opravdoví turisté nezmaři. Já jsem v Roháčích byla bohužel jen jednou a už se tam těžko podívám. Vzpomínky mám v srdci a nad Tvým vyprávěním a fotkami srdíčko plesá i trochu bolí. Jen si dovolím poznámku, že kolem hradu Střekov jste asi nejeli. To byste si trasu pořádně prodloužili :)
Jan Zelenka
Krásný výlet i fotky. Slovensko znám dobře, až bohužel na Roháče.
Alena Velková
Maruško, perfektní výlet a ty fotky jsou překrásné.
Vladislava Dejmková
Maruško, děkuji za krásný článek s fotografiemi. Vyvolal ve mně milé vzpomínky na dobu minulou. Dnes už bych to nedala a vás dva obdivuji.
Zuzana Pivcová
Paráda, krásné vypovídající fotky. A dobrý nápad byl, přidat tam ty fotky "historické".
Libuše Heulerová
Maruško, jste prostě "nezmaři"!! Ať Vám to dobře a dlouho šlape! Díky za krásný článek i fotky :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%