FOTO: Poskytnuto z rodinného archivu Jany Pazourové
Moje seniorské radosti
17. 9. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Pazourová
20.9.2023 18:59
Ilonko nemusíte se zastávat-já přece Elenu nenapadám ani neodporuji. Nechatuji, takže jsem ani nevěděla, že se tam něco takového řešilo -včera jsem ho prošla až nevím kam a nenašla jsem žádnou komunikaci na toto téma. Omluvila jsem se všem koho se to dotklo, protože to byla moje první invence na tomto webu a byla jsem natěšená, jak vám udělám radost fotkou s mojí maminkou. Takže co teď? Kdybych měla popel, tak si ho nasypu ale nemám... :-)
Elena Valeriánová
19.9.2023 10:43
Protože Vaše reakce by zajímala více íčkařů měla jste dát odpověď na chatu FD. Ale je to na Vás.
Jana Pazourová
19.9.2023 07:42
...mimochodem, máte moc hezké motto :-) "Neberte život tak vážně,
stejně z něj nevyvázneme živí."
Jana Pazourová
19.9.2023 07:40
Pro Elenu Valeriánovou - :-) sorry - já trubka pochopila "moje fotka", jako "moje fotka". :-) Poté, co bylo účastníky nahlášeno, že porušuju pravidla, jsem chtěla napravit, ale administrátor řekl, že už to zpětně nejde a že už to nemám řešit. Tak se ještě jednou velice omlouvám dotknutým. Fotka je moje a mojí maminky a fotil ji můj kamarád Zdeněk Zrůst. Jestli to takhle stačí, aby nebylo ticho po pěšině? Hezký den a slunce v duši :-)
Marie Magdalena Klosová
18.9.2023 23:05
Tak zase jedna "seniorka" překypující záviděníhodnou energií. Tak ať vydrží přes všechny úklady. mm
Elena Valeriánová
18.9.2023 21:26
Líbily se mi Chodské holky, ale nelíbilo se mi, že to nebyla Vaše fotka. A z Vaší strany ticho po pěšině. Nemám takové jednání ráda. Pravidla by se měla ctít. Tak se mějte hezky.
Marie Měchurová
18.9.2023 11:14
Jste aktivní žena, a takové mám ráda. Tak hodně elánu a radostí s vnoučatama.
Miloslava Richterová
17.9.2023 19:07
Bezva, hodně řeknou i všechny fotky u Vašich článků, líbily se mi i Chodske holky :-)
Lenka Kočandrlová
17.9.2023 17:49
Užívejte si všeho, z čeho máte radost a potěšení ! Každý si může vybrat,co ho baví,v důchodu je plno času,tak do toho ! Já osobně nemám ráda nějaké masové cvičení,ani otužování, ale to je krásné,že si může každý něco pro sebe vybrat jiného, mě baví jezdit na inlajnech, chodit po lesích,hrabat se v zahradě,číst si ... a vůbec !
VANDA Blaškovič
17.9.2023 17:17
Jano, skvělé! Ráda se zúčastním Vašich projektů. No a “tai či” mne také již dlouho láká. Jen to otužování mi nahání husí kůži..:), to tedy ne! Dík za energii, která i z článku sálá až na jih k moříčku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA