Všechny fotografie: Jana Hošková
Moje zahrada - mé království
12. 9. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
13.9.2023 23:44
Díky za sdílení té krásy. Také mám ráda barvy i květiny. Právě dnes jsem po ochlazení připravila svou odkvetou balkónovou zahrádku k výsadbě podzimních květin. Koupím je v našem dobře zásobeném květinářství. Občas ní vydrží až do prosince.
Marie Měchurová
13.9.2023 18:22
Máte moc hezkou barevnou zahradu. Mám to také tak. Když mi nějaká květina odkvete, jsem smutná, že musím čekat na novou celý rok.
Jana Kollinová
13.9.2023 14:11
Rozkvetlá zahrada býval a mojí oázou klidu a restartu do dalších hektických pracovních dnů. Dnes mě stačí k "nakopnutí" krása balkónových květin a dekorací. Takový malý seniorský květinový ráj
Alena Vávrová
13.9.2023 13:55
Taky miluju kytičky a svoji zahradu a obdivuji každého se stejným zápalem. Hezky nafoceno.
Jana Jurečková
12.9.2023 18:35
Jani, květiny jsou překrásné, voní až ke mně do pokoje. Zaručený balzám na duši.
Daniela Řeřichová
12.9.2023 18:33
Moc krásné květinové království. Vím, co je za tím práce. Ale radost veliká. :-)
Anna Potůčková
12.9.2023 16:36
Krásné květinové království. My na zahradě nemáme nic, je malá, děti tam mají trampolínu a bazén. A pak tu máme dost psů, tak zahrada spíše slouží pro jejich proběhnutí.
Jana Hošková
12.9.2023 16:33
Moje půda taky nestojí za nic a ještě jsme na skále na kopci. Proto všechno,co se mi podaří vytáhnout ze země a nezajde to, oslavuji :-))
Naděžda Špásová
12.9.2023 16:13
Jano, vaše království je opravdu krásné. My máme v pronájmu zahradu, ale vzhledem k půdě tam toho moc pěstovat nelze. Fotky jsou super.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA