Ilustrační foto: Pixabay
Důchod - paráda
16. 9. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
25.9.2023 16:33
Zdeničko, já si tě z té soutěže i pamatuji. Obdivuji tvé znalosti z historie, pecka!!
Marie Měchurová
20.9.2023 13:57
Mám ráda aktivní a pozitivní důchodce. Přeji hodně hezkých zážitků a ať Vám ten elán ještě dlouho vydrží!!
Ilona Marešová
17.9.2023 21:26
Je jen dobře, že v důchodu hezký využíváte společný čas. Já jsem přestala pracovat před dvěma roky. Přesluhovala jsem 3 roky. Zdravotní důvody mne přiměly k tomu, že jsem musela zapojit rozum, přestože mně práce ve škole moc bavila. Seznámení s partnerem mi dalo více cestování a poznávání všeho, co jsem v menší míře absolvovala sama, když jsem po odchodu manžela zaháněla smutek. Ve dvou je vše skvělé.
Jitka Hašková
17.9.2023 18:03
Bezvadně si užíváte důchod. Skláním poklonu před účastí v soutěži Kde domov můj. Mě by do televize nikdo nedostal.
František Matoušek
16.9.2023 20:09
Já už jsem v důchodu od listopadu 1996. Manželka o 4 roky později. Procestovali jsme toho také hodně. Většinou jsme všude brali s sebou kola. Děláte to dobře.Ať se daří i nadále.
Blanka Lazarová
16.9.2023 13:04
Děláte to dobře. Obdivuji vás. Mě by do televize nikdo nedostal. Gratuluji. :-)
Zuzana Pivcová
16.9.2023 13:01
To je moc hezké. Na soutěž se dívám často, ale samozřejmě mám vynechávky. Jste dobrá.
Jan Zelenka
16.9.2023 12:35
Já jsem důchod přesluhoval a do penze mne vyhnal až druhý infarkt. Ale užili jsme si na cestách po světě. Užívejte si na plné pecky, dokud zdraví slouží. Hodně štěstí!
Alena Velková
16.9.2023 11:26
To je velký úspěch, dostat se až do finále vědomostní soutěže! Gratuluju.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA