Ilustrace: Pixabay
Bobina, moje seniorská radost
7. 9. 2023Odjeli. Hurá. Měla bych být smutná, ale já mám radost, že konečně začala škola. Syn s dcerou si rozebrali děti a mě tak skončil sedmitýdenní hlídací maraton.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
24.9.2023 10:24
Aleno, dík za vtipně zachycený příběh všedních dnů, které Ti Bobina úspěšně proměňuje v nevšední radosti. Zavzpomínala jsem si při čtení na našeho boxera Genta (již dávno je v psím nebi), ale vzpomínky na jeho lumpárny i radosti s ním zůstanou navždy. Přeji Ti, ať převládají radosti a legrace nejen s Bobinou, hodně štěstí.
Soňa Prachfeldová
10.9.2023 09:05
Bobina je tak rozkošná :-). Život v lásce ti psi nás udržují v pohybu. Máme, co jsme si spískali. Aleno jste skvělá dvojka.
Eva Krausová
9.9.2023 10:48
Alenko, přeji hodně radosti s Bobinou. Mám to podobně s Robinem a věkově jsme na tom obě stejně.
Taťana Veselá
8.9.2023 13:31
Alí, dobry glosy!! Nejen s Bobinou, ale i s tebou musi byt legrace :) Moc hezky humorne ladeny clanek, parada :-D
Hana Rypáčková
8.9.2023 08:32
Bobinu jsem poznala na Srbsku, je to dáma , ale vyválet se v myšině jí jistě moc baví..
Zdenka Jírová
8.9.2023 00:06
Moc milé povídání o pejskovi. Kdysi jsme také měli psa - boxera Danilu. Užili jsme si veselé i nervy drásající zážitky. Dnes mám kočku Mejdynu a "kočičí" zážitky nám s ní také. Bez zvířátka by byl život mnohem smutnější, zvláště, když už jste sama.
Naděžda Špásová
7.9.2023 18:53
Aleno, tak to jsem si početla. Bobinka je super. Když jsem byla malá, tak jsme měli fenku foxteriéra a jmenovala se Bobina. Trhala nám tepláky, když jsme se honili. Dodnes na ní vzpomínám.
Anna Potůčková
7.9.2023 18:46
Bobinu hladím a krásné počteníčko. Články o pejscích čtu moc ráda, jsem milovnice pejsků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA