Ilustrační foto: Pixabay
Žena kroutí pánví
30. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
31.8.2023 17:13
Tak to už musí být tedy pánev,hlavně když s ní kroutí. Vždy jste dávali krásné výstižné obrázky , ale tohle se tedy opravdu nevede.
Alena Velková
31.8.2023 14:08
Oldřichu, já myslím, že ta první fotka vystihovala přesně tuto část: "Možná že chce něco více,
možná kapku slivovice.
Proto z láhve strhne pásku
a po třech locích tuhle krásku
brzy spatří bez podvazků,
kalhotky jen na ukázku…
Nevydá však ani hlásku..."
Fotka rozhodně přitáhla pozornost. Na té druhé není nic ke koukání, ale nevadí, neměňte to podle našich nazorů, vždyť je to všechno jen legrace :-))
Oldřich Čepelka
31.8.2023 09:34
Myslím si to od okamžiku, kdy jsem ji uviděl. I mistr tesař se utne, upozorním redakci. (Kromě toho, není tam ani tak pánev jako pouze...)
Hana Šimková
31.8.2023 07:13
Oldřichu, verše jsou pěkné, rozverné, ale redakce Vám to zkazila tím strašným obrázkem. Ten je opravdu dost nehezký.
Oldřich Čepelka
30.8.2023 15:31
Vando, fotku vybrala redakce, sám bych se neodvážil. Jano - výborné, určitě byste mě trumfla, já to vymýšlel děsně dlouho. Začátek byla dvojice pánev a pánev.
Jana Šenbergerová
30.8.2023 09:38
Na bednu si nesednnu, ani studem nezblednu. Kdybych žena pilná byla, též bych pánví zakroutila. Místo toho otrasam se smíchem, kroutím při tom břichem.
VANDA Blaškovič
30.8.2023 09:26
No toto, Oldřichu! …to ste si tedy troufnul hodně! A foto vybrala redakce, či sám? Klobásku, bělásku, tolerovali bychom i pomlásku…
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA