Mám ráda černou
FOTO: Dana Straková

Mám ráda černou

3. 9. 2023
móda Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Mám sice ráda světlé barvy, ale černá tvoří velkou část mého šatníku, zejména pro společenské příležitosti.
Naděžda Špásová
Černou nemusím, když už černou, tak jen kalhoty a boty. Mám ráda barvy.
Hana Šimková
No boží jsou zcela určitě a jak krásně oživí tu Vaši černou.
Blanka Lazarová
Mám černou ráda. Náramně se k ní hodí hodně barevné věci. A to se mi líbí. Takže vaše botky také. :-)
Alena Velková
Ve mě se mele rocker a hipísákem, tak v zimě nosím převázně černou a v létě barevné oblečení :-) ty botky vypadají dobře, tak ať netlačej.
Marie Faldynová
Zálibu v černém oblečení nechápu. Sama mám z černého oblečení také pocit, že nositeli někdo umřel. Dřív to tak bývalo - lidé v černém oblečení dávali druhým pokyn jednat s nimi citlivě. Dneska se smutek nenosí a černé oblečení se nosí i v létě - tomu už vůbec nerozumím. Černá pohlcuje teplo a ohřívá nositele. Ale v Asii je smuteční barvou zase bílá, asi proto, abych se měla čemu divit celý život :-))
Vladislava Dejmková
Proč ne, vypadají moc pěkně. Mám ráda barevné boty, ale nejsem na černou barvu, tak se to musí více ladit.
Jana Šenbergerová
Jsou. A ve spojení s černou krásně vyniknou. Ať se vám v nich dobře chodí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%