FOTO: Dana Straková
Mám ráda černou
3. 9. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
3.9.2023 12:04
Mám sice ráda světlé barvy, ale černá tvoří velkou část mého šatníku, zejména pro společenské příležitosti.
Naděžda Špásová
3.9.2023 11:47
Černou nemusím, když už černou, tak jen kalhoty a boty. Mám ráda barvy.
Blanka Lazarová
3.9.2023 11:05
Mám černou ráda. Náramně se k ní hodí hodně barevné věci. A to se mi líbí. Takže vaše botky také. :-)
Alena Velková
3.9.2023 09:11
Ve mě se mele rocker a hipísákem, tak v zimě nosím převázně černou a v létě barevné oblečení :-) ty botky vypadají dobře, tak ať netlačej.
Marie Faldynová
3.9.2023 09:02
Zálibu v černém oblečení nechápu. Sama mám z černého oblečení také pocit, že nositeli někdo umřel. Dřív to tak bývalo - lidé v černém oblečení dávali druhým pokyn jednat s nimi citlivě. Dneska se smutek nenosí a černé oblečení se nosí i v létě - tomu už vůbec nerozumím. Černá pohlcuje teplo a ohřívá nositele. Ale v Asii je smuteční barvou zase bílá, asi proto, abych se měla čemu divit celý život :-))
Vladislava Dejmková
3.9.2023 08:27
Proč ne, vypadají moc pěkně. Mám ráda barevné boty, ale nejsem na černou barvu, tak se to musí více ladit.
Jana Šenbergerová
3.9.2023 08:11
Jsou. A ve spojení s černou krásně vyniknou. Ať se vám v nich dobře chodí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA