Ilustrační foto: Pexels
Záhada
27. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
27.8.2023 13:28
Zábavné čtení! :-D I když nad těmi mizejícími ponožkami si někdy vážně zoufám!
Marie Měchurová
27.8.2023 12:02
Mám plný sáček ponožek, které zůstaly nevysvětlitelně samy a čekají, že se jim ta ztracená sestra vrátí.
Jan Zelenka
27.8.2023 11:27
ještě, když žila žena, tak jí pračka občas sežrala nějakou ponožku. Mně se to už nestává.
Květa Řičánková
27.8.2023 11:16
Stalo se mi to jen jednou nikde nebyla. Při skládání suchého prádla byla v dlouhém rukávu boule- hledaná ponožka. Záhada je jak se do úzkého rukávu dostala.
Jarmila Fialová
27.8.2023 11:00
Mám vyřešeno - nosím celoročně jen ponožky silonkové, ty jsou všechny stejné :)
Jana Kollinová
27.8.2023 10:56
Úsměvné a tak pravdivé. Léta se snažím najít fígl na to, jak zajistit, abych z pračky vyndala stejný počet ponožek. Hodně nám to usnadnil výrobce oněch legračních barevných ponožek (Dedoles). Každá ponožka v páru je jinak barevná a vzorovaná a tak při ztrátě jednoho kusu snadno vytvoříte pár sáhnutím po jakékoliv jiné z pestrobarevného spektra v prádelníku. Jaký to krásný pohled na muže, který má na nohou každou ponožku jinou a je IN:
Dana Straková
27.8.2023 10:42
Jako animák je to dobrý, ale já kdysi koupila vnukovi první dva díly jako knížky. Škoda že jejich autor pan Pavel Šrut již zemřel, psal moc hezky.
Daniela Řeřichová
27.8.2023 09:19
No jéje, černou díru s ponožkami znám velmi důvěrně. Viděla jste Lichožrouty? Skvělý animák režisérky Galiny Miklínové podle scénáře Pavla Šruta ...:-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA