Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vždyť víš, hvězdy nehasnou
23. 8. 2023Všechno je jinak. Měla jsem bratra. Měli jsme oslavit jeho sedmdesátiny. K takovému jubileu se schází většinou celá rodina, aby oslavila společně s jubilantem významné a krásné výročí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.10.2023 20:21
Soni, jsou to krásné vzpomínky, které ti navždy zůstanou. Dokážu si představit, jak bylo těžké rozloučit se s bráškou a cítím s tebou.
Miloslava Richterová
27.8.2023 20:01
Soničko, napsala jsi to hezky, je mi to líto, upřímnou soustrast M
Daniela Řeřichová
26.8.2023 18:35
Milá Soňo, tisknu Ti ruku; odchod brášky bolí a stesk nepomine. Důležité je vědomí, že prožil naplněný život v lásce a Ty jsi byla jeho pevnou součástí. Každý rok přibývá nevratných ztrát našich blízkých a náš svět se umenšuje. „Nikdy se neptej, komu zvoní hrana. I tobě zvoní“ ... (E.H.)
Lidmila Nejedlá
25.8.2023 10:12
Milá Soni,.... vzpomínej, vzkazuj, v duši objímej. Co život dal, to vzal.
Helenka Vambleki
24.8.2023 19:17
Soničko, to je tak krásné vyznání!!!Bulím tu do klávesnice a vzpomínám jak jsme ještě před několika dny drželi všichni palečky, aby vše dobře dopadlo. Inu, dopadlo to všechno jinak. Naštěstí vzpomínky nám nikdo nevezme a naši milí žijí a budou žít v srdcích dál.
Alena Švancarová
24.8.2023 10:38
Také mi tečou slzy.Moc krásně jste popsala své pocity,které právě prožíváte.Moc Vám rozumím.Bratr měl ale ještě čas.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA