Všechny fotografie: Alena Tollarová
Kam vzít děti na výlet? Na Smrtku a do Pekla!
20. 8. 2023Prázdniny, které se 1. července jako obvykle zdály nekonečně dlouhé, ukrajují týdny jeden po druhém a pomalu spějí ke svému závěru. Prarodiče, užívající si radovánek i starostí s vnoučaty, už leckdy po večerech skládají hlavu v dlaních a přemýšlejí, jak je zkrotit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.10.2023 20:09
Álo, bezva výlet, fotky parádní, děti spokojené, líbí se mi i ty strašidelné názvy.
Květuše Pinkasová
26.9.2023 11:06
Krásné, lákavé přiblížení nepoznaného nejen pro děti, Alenko. Počkám si ráda na příležitost ♥
Soňa Prachfeldová
22.8.2023 12:47
Prima výlet pro děti i dospělé. Se zájmem jsem si prohlédla fotky z této části, to vůbec neznám. Krásné.
Elena Valeriánová
22.8.2023 11:37
Když děti zlobí, tak jim pohroz, že je vezmeš do Pekla a někde poblíž bude i Smrtka na ně čekat. Hororová poznámka, která je ve skutečnosti bezvadný prázdninový výlet. V těchto úmorných dnech se každý typ na stinnou zábavu hodí. Já tam nepůjdu, prošla jsem se s vámi virtuálně, pěkně se sedýnkou v křesle.
Eva Mužíková
21.8.2023 13:12
Přiznám se, ač jsem dlouhá léta bydlela v českolipském okrese, tady jsem nebyla. Tak díky za zprostředkování krásnými fotkami.
Alena Velková
21.8.2023 10:27
Álo, ještě musim dodat, že já už v Pekle jsem...v Bulharsku s vnoučatama, v hotelu plným dětí :-))
Martina Růžičková
20.8.2023 20:09
Prima! Nevšední názvy lokalit děti povzbudí k chuti vydat se na průzkum. :-) Aleno, fotky jako vždy parádní. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA