FOTO: Dana Straková
Vilém peče housky, no a co má být? Upéct se dá kdykoli cokoli...
13. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
16.10.2023 20:34
Také bych nějaký recept uvítala a vánočky peču ráda a článek je pěkný,veselý.
Naděžda Špásová
16.10.2023 16:24
Přiznám se, že tak posypanou housku, nebo rohlík, jako jsou na titulním fotu, bych fakt nepozřela. Kupuju pečivo zásadně bez posypu. Dano, určitě jste šikovná pekařka a určitě bych si na něčem i pochutnala. Taky peču a přiznám se bez mučení, že co fakt neumím je vánočka. Tak přeji hodně dalších úspěchů.
Taťana Veselá
14.10.2023 12:50
Pečivo je luxusní, až se mi sbíhají sliny. Už hodně dlouho peču kváskový chleba špaldo-žitno-pšeničný, a tak jsem si na něho zvykla, že mi ty rozpékané chleby z obchodů moc nechutnají, maximálně první den.
Jana Šenbergerová
14.10.2023 11:06
Také peču, ale nerada. Jenomže mám doma mlsouna, vlastně dva, kterým sladkosti chutnají, tak proč si je nedopřát. Líbí se mi, že píšete jinak. A určitě bych si i u vás pochutnala.
Dana Straková
14.10.2023 00:10
Milé dámy, děkuji za vaše komentáře a těm, kterým můj styl psaní nevyhovuje se omlouvám. Ovšem je na to jednoduchá rada: "Příště už ode mě radši nic nečtěte." Děkuji ???
Eva Braunová
13.10.2023 22:19
Mám také zajímavé recepty,ale nedělám s nimi žádné tajnosti a recepty na hned měkké perníčky vlastním už nejméně třicet roků.Houstičky z jednoho kusu již ukazovali několikrát v televizi.
Marie Novotná
13.10.2023 22:17
Pokud se Vilém půjde s houskama bodnout bude můj syn bez práce. :-) a proto budeme všechny péct i s Vilémem ,aby ty ,co nepečou ,také měli co jíst. :-). Zajímavý článek.
Zdenka Soukupová
13.10.2023 14:19
Dano, taky peču ráda, ale za Vámi dost zaostávám. Všechny dobroty vypadají tak lákavě! Mňam....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA