Fotografie: Věra Ježková
Počítání kočiček
19. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
19.8.2023 18:27
Věrko, díky za moc hezký článek. Je dobré před spaním se soustředit na něco, příjemného, milého, lépe se pak spí a odpočívá, i když usnutí nemusí být rychlé.
Jana Jurečková
19.8.2023 16:36
Člověk by měl usínat plný pohody. Náš Mikeš večer vrní a vrní. Krásně se usíná.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.8.2023 14:51
Krásné povídání, zatím co píši, tak mi u klávesnice sedí kocour Piškot a sleduje monitor. Občas pacičkou honí písmenka. Je to počítačový závislák.
Margita Melegova
19.8.2023 14:29
Nekdy clovek nemusi zviratka vlastnit postaci kdyz je bude mit rad, oni to citi a umi to patricne ocenit.
Irena Mertová
19.8.2023 13:46
Moc hezké, konečně se mi podařilo vystrnadit Mourka z klávesnice... :-)
Zuzana Pivcová
19.8.2023 13:34
Moc jsi mě potěšila. Někdo má před spaním modlitbu, někdo hezkou myšlenku na cokoliv. Teď tu sedím a píšu a vedle mě leží na zádíčkách kočka Babeta a spí. Stihnu obojí, psát i hladit její huňatý hebký kožíšek. Úplně mě to nabíjí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA