Všechny fotografie: Dušan Brabec
Když zařádí živel aneb proměna terasy šmahem
17. 8. 2023Věřím, že rostliny mají duši. Když s nimi kdokoliv dobře zachází, obohacují ho – růstem, proměnami, květy, rozmnožováním atd. A velmi pozitivně působí také na jeho psychiku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.8.2023 18:48
To bylo velmi nepříjemné, dobře, že jste započal s novou výsadbou, za chvíli si zase dáte něco dobrého mezi kytičkami .
Naděžda Špásová
20.8.2023 15:57
Věřím, že vás to zdrtilo. Já už taky hodně dlouho pěstuji na balkoně kytičky. Mám tam 5 oleandru, zrovna mi kvetou. Bydlíme ve 4. patře, kdysi nám vichřice odnesla dva truhlíky, tak jsme dali balkon zasklít a je pokoj. Držím palce, aby už se to neopakovalo.
Marie Magdalena Klosová
18.8.2023 22:12
Pane Dušane, dějí se to věci... Ale Vy, se svým optimismem a láskyplným vztahem ke kytičkám, budete zas mít kolem sebe tu krásu a před sebou dobré vínko. Tak na zdraví Vaše i kytek! mm
Marie Měchurová
18.8.2023 15:59
Pane Dušane, přeju Vám aby se kytky rychle vzpamatovaly z toho řádění, a ještě dlouho byly potěchou pro Vaše oči.
Alena Vávrová
18.8.2023 13:42
Taky se o svoje milované kytičky bojím, letos už pokolikáté se tu přehnala bouře s vichrem a průtrží mračen a bylo hodně polámaného, vyvráceného. Nejhorší jsou kroupy. To jsem jednou měla z květin. truhlíků rovnou salát. Tak ať se nám a kytkám řádění živlů raději vyhýbá.
Ludmila Černá
18.8.2023 13:39
Nám loni kroupy rozmlátily celou zahradu a všechno se vzpamatovalo. Jen rajčata, když dozrávala, měla v sobě zahojené dírky. Vaše květiny to určitě přežijí a možná ještě rozkvetou víc než kvetly.
Zuzana Pivcová
18.8.2023 13:32
Tyhle nenadálé rychlé zkázy jsou opravdu hrozné. Loni takhle liják a vichr vytrhaly dlažební kostky z poloviny vltavotýnského náměstí. Vašich květin je mi moc líto. Ještě, že se nestalo něco Vám. Člověk si mimoděk vybaví povodeň v Praze 2002. Ale i za normálního stavu často při dešti zatékalo do metra. Kýble chytající vodu a hadry bývaly na nástupištích na Invalidovně nebo na Florenci.
Dana Puchalská
18.8.2023 13:00
Mně podobným způsobem zlikvidovala bouřka kytky na balkoně asi před 3 lety. Brečela jsem jako dítě. Držím palce i pěsti ať je zase balkon v pořádku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA