Ilustrační foto: Pexels
Na společnou dovolenou s kamarádkami? Už nikdy, byl to horor, říká Lenka (61)
19. 8. 2023Možná někomu bude slovo horor připadat přehnané, jenže mě dovolená s kamarádkami opravdu připravila o iluze. A můžu si za to sama. Teď už aspoň vím, že společný pobyt více žen u moře je vysoce riziková záležitost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Novotná
23.9.2023 10:28
Na dovolenou jezdím vždy s kamarádkou, nebo a to je úplně nejlepší, když jsme 4. Tak jsem byla čtařikrát, dokonce jednou jsme se seznámily přes inzerát, a myslím, že ve čtveřici je to ideální. Nejsme zavislí na té druhé ,(pokud jedeme jenom 2) a když se některé něco nelíbí, udělá si program sama. Naposledy jsme tak byly na Sardinii a bylo to super. Všechny jsem znala jenom já a ostatní se seznámily až cestou. A s jídlem? Bylo to bez stravy, tak jsem navařila, zavařila pro všechny, o náklady jsme se podělily. Byla to poznávačka, tak jsme se vracely až večer, a chodit hledat dobrou restauraci by trvalo dlouho a tak jsme měly večeři za 20 minut. A v restauraci jsme byly když byl čas na oběd. Letos jedu jen s jednou nemohla jsem sehnat čtvrtou, tak to ta jedna vzdala. Tak uvidím.
Taťana Veselá
4.9.2023 22:44
Naše řecká dovolená s kámoškami se blíží mílovými kroky a my se nesmírně - všech nás p ě t - těšíme :-))) Nicméně s jinou kamarádkou jezdím, stejně jako Marta N., již pěknou řádku let na wellness víkendy se cvičením a masážemi a stále se cítíme úžasně a rády se znovu setkáváme. Přijde mi, že každý to má tak, jak si udělá ;-) Bezejmenný článek mě vůbec celý překvapuje, i to, že s tím hodně íčkařek souzní... Každý holt máme jinou zkušenost a já jsem vděčná a děkuji "nahoru" za mé úžasné přítelkyně, se kterými se přátelíme a užíváme si krásné společné chvilky už přes 43 let ❤
Marta Novotná
28.8.2023 12:56
Jezdily jsme s kamarádkou několikrát na pohybově založené týdenní dovolené, nejen že jsme si to užívaly, ale získaly jsme tam i mnoho nových kamarádek. A dodneška jezdíme i na pár dní do lázní společně s našimi manžely. :-)
Lucie Belicová
22.8.2023 06:38
Já takto jednou hledala kdo by se mnou letěl na dovolenou, se kterou mě "vypekl" přítel. Nechtěla jsem, aby zbytečně propadlo ubytování a polopenze za 1 člověka.
Jela kamarádka a peklo bylo už jen ji uprosit, aby mi dovolila za ní dovolenou zaplatit. O průběhu ani nemluvím. A výsledek? Mám o jednu kamarádku méně.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.8.2023 20:27
Nejste jediná paní Dejmková kdo jezdí s kamarádkami. Byla jsem letos 2x ve Fr.Lázních po každé s jinou kamarádkou a vždy to byla pohoda a neměly jsme žádný problém. Jedu tam začátkem září s oběma a už se moc těšíme, jak si týden užijeme. Budeme tedy tři a každá máme svůj pokoj v Spa Pawlik. Ten má jednolůžáků dostatek. V jiných zařízením to byl většinou problém.
Vladislava Dejmková
20.8.2023 18:10
Asi tady budu jediná, která jezdí na dovolenou s kamarádkami. Teď jsem se vrátila z dovolené ve Františkových Lázních, kde jsem byly tři. Loni jsme tam byly také a ve čtyřech. Trochu se musíme přizpůsobit jedna druhé, ale zase se společně pobavíme, zasmějeme se a sdílíme i své radosti a starosti. Netrávíme nutně všechen čas spolu, když některá něco dělat nechce nebo nemůže, tak se domluvíme.
Eva Kopecká
20.8.2023 12:05
Úplně to umím pochopit. Asi je dobře, že jsem nic podobného nepodnikla, i když jsem měla snahu to zorganizovat. Pro moje dvě kamarádky z dětství, z práce a ze školy to asi byl hloupý nápad, nevím. Čím jsme starší, tím se nějak méně se všemi třemi skupinkami vidíme. Naštěstí mám své koníčky, děti blízko, a konečně, umím být sama. Nejsem vztahovačná, když se ony sejdou beze mě. To je prostě život.
Taťana Veselá
19.8.2023 21:56
V zari l. r. letime s kamaradkami poprve do Recka :-DDD a je nas rovnou 5 ! :-D
Jana Jindra
19.8.2023 21:13
Dovolená je vždy stres, říkají odborníci ?. Jezdili jsme k moři s rodinou. V našem věku 60+ jestliže nejsem v hodně dobré kondici fyzicky i psychicky bych se kamarádkou nejela. Nevím zda je to potom o relaxaci. Příběh mi jako horor nepřijde. Příště přeji hezčí dovolenou
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA