Ilustrační foto: Pexels
Na společnou dovolenou s kamarádkami? Už nikdy, byl to horor, říká Lenka (61)
19. 8. 2023Možná někomu bude slovo horor připadat přehnané, jenže mě dovolená s kamarádkami opravdu připravila o iluze. A můžu si za to sama. Teď už aspoň vím, že společný pobyt více žen u moře je vysoce riziková záležitost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Braunová
19.8.2023 20:31
A proto nejraději na výlety jezdím sama a k moři bych si troufla taky sama.Mám ráda klid a žádné hádanice.
Eva Stoklasová
19.8.2023 19:42
Jezdíme s kamarádkami na turistické dovolené a vždy v pohodě... Ale ráda bych jela i k moři jenže ony nemohou nebo k moři nechtějí. Já jet sama mám obavy... takže moře už asi neuvidím ??
Antonín Nebuželský
19.8.2023 19:28
Maminka říkávala :" dva rada, tři zrada". Jestli ženy nebo muži, platí většinou...
Chlapi byli na vojně, tam si to mohli zkusit
Soňa Prachfeldová
19.8.2023 18:57
Také by se mi nechtělo v houfu. Ale přece jen, když jste kamarádky, tak něco o sobě, o svých povahách a nárocích víte?
David Slovák
19.8.2023 16:48
Hodně lidí co jezdí na dovolenou v páru, tak se mě ptá, jestli nejsem osamělý, když cestuju víc jak 2 měsíce na kole sólo.
Za 2 týdny bych už měl ponorku z toho jak ten druhý má potřeby/problémy, které se mi nechcou řešit protože sám nad nimi mávnu rukou. Někdy jsou to nepříjemné problémy, ale nepotřebuji to cítit z dalších lidí.
Jezděte na dovolenou sami, protože 2 lidi = 2x více problémů ?
Jarmila Komberec Jakubcová
19.8.2023 14:48
Pokud chcete trochu poznat zemi kam letíte či jedete s cestovkoum je vždy možnost si v dané destinaci zakoupit od delegáta tématický výlet. Já jsem to tak vždy dělala a zpestřila jsem si pobyt a poznala část země. Byla jsem na Krétě 2x a vždy to bylo skvělé. Navštívila jsem ostrov Santorini nebo ostrov malomocných a další památky.
Danka Rotyková
19.8.2023 13:28
Jsem vdova už 13 let, ale ještě jsem nemusela trávit dovolenou ani z jednou z mých kamarádek. Jsem tomu ráda, protože už dávno vím, že by to nebylo v pohodě. Naprosto rozumím všemu, co pisatelka uvádí a mám z takových situací husí kůži. Mohla bych trávit léto s mými sestrami, ale to by skončilo nedobře. Takže pokud mohu, ráda si dopřeji s každou kamarádkou procházky a schůzky u kávy, to mi naprosto vyhovuje. Už jsme přeci jen starší a každá máme jiné zvyky z předchozích let, každá už upřednostňuje něco jiného.
Naděžda Špásová
19.8.2023 13:10
Dobře napsané. Nikdy jsem to nezkoušela jet jen s kamarádkami. Jezdíme s manželem jen po Česku a na stejné místo. U moře jsme byli s manželem 2x, z toho jednou z kamarádkou a jejím manželem a to pravé ořechové to zrovna nebylo. Pokud ještě pojedeme, tak určitě sami. Na Velikonoce jezdíme vždy na jednu noc s mými kamarády z dětství a to je super.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.8.2023 12:43
Pokud žil manžel jezdili jsme spolu a pak jsem několikrát byla sama na různých poznávačkách. Ale i s kamarádkami a mám jednu zkušenost, vždy chci mít svůj jednolůžák. Letos jsem byla na jedné poznávačce s kamarádkou, každá jsme měly svůj pokoj a byla to pohoda. Je to sice trochu dražší, ale v určitém věku preferuji své pohodlí.
Zuzana Pivcová
19.8.2023 12:39
Vždy jsem jezdila sama. V roce 1994 mi jedna známá s pověstí senzibilky řekla, že má pocit, že by měla jet se mnou (aby mi něco nehrozilo). V té době mě měla dost "ochočenou". Jela tedy také, bylo to do Tuniska. Nerada na to vzpomínám. Ještě, že jsme bydlely každá zvlášť. Ale jinak jsem jí musela kvůli jazykové znalosti vše vyřizovat. A ona měla své, trochu egoistické požadavky. Např. chtěla jít v době obřadu do mešity a nedala si říct, že tam turisté nemohou. To nebyla ta velká turistům za peníze přístupná mešita v hlavním městě. Nutila mě to vyřídit, a když se tam u vchodu po důrazném odmítnutí se mnou už vůbec nechtěli bavit, nařkla mě, že vím, jak jí na tom záleží, a že jí to dělám schválně, že se nesnažím to vyřídit. Těch věcí bylo víc, ale už o tom nechci mluvit. To byl jeden příklad za všechny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA