FOTO: Poskytnuto z archivu Imricha Bugára
Před čtyřiceti lety vybojoval diskař Imrich Bugár zlato na mistrovství světa
15. 8. 2023Otočka, švih a disk letí na vzdálenost 67,72 metru. Na vůbec prvním Mistrovství světa v atletice, které se konalo v roce 1983 v Helsinkách, získal československý diskař Imrich Bugár za tento hod zlatou medaili.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milena Rohlenova
24.8.2023 00:56
naši sportovci dosahovali úžasných výsledků, tak tomu bylo i u pana Imricha, díky za reprezentaci a vynikající výsledky. Spolu jsme se potkali v Ratibořicích asi před 4 lety, byl tam na natáčení a můžu říct, super chlap, byli jsme na kávě, nebyl nafoukaný, úplně pohodově jsme se bavili. Jen mě překvapilo, jak je to opravdu vysoký muž a jeho ruka, opravdu obrovská, ta moje se v ní ztratila zcela. díky za příjemné setkání
Zdenka Jírová
17.8.2023 00:53
Bývali jsme velmi dobří v různých disciplínách - Věra Čáslavská gymnastika, v krasobruslení- Divín, Nepela, sourozenci Romanovi, Mašková, v lehké atletice Bagár, Fibingerová , Navrátilová, v hokeji, atd. Myslím, že to bylo hlavně proto, že se nebojovalo ve sportu jen pro vidinu velkých peněz, ale pro radost ze sportu. Bohužel, dnes mě už až na výjimky , sport moc nezajímá, protože vždy slyším, kolik dotyčný sportovec získal za svůj výkon milionů. Nyní se k tomu ještě přidává politika a to už je hnusné.
Antonín Nebuželský
15.8.2023 17:38
Zlatá éra našeho sportu. Panu Imrichovi i dalším našim oporám díky a vše dobré
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA