Foto: archiv Jana Zelenky
Římem v poklusu - Jenom přejít ulici – jak snadné!
17. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
18.8.2023 09:43
V zahraničí už jsem nebyla roky a asi to tak zůstane. Ani mi to moc nevadí, velkoměsta nemusím.
Martina Růžičková
17.8.2023 19:39
Čte se to dobře, ale skutečnost musela být hodně drsná. Ale zážitky z památek určitě tyto problémy vynahradily.
Jan Zelenka
17.8.2023 15:39
V Římě jsme byli týden s přáteli. Objednal jsem velmi pěkné a levné ubytování poblíž Kolossea. Měl jsem zpracovaný itinerář a dělal jsem i průvodce. Něco z naší cesty ještě dám. Celé to vyšlo v mé knize Středomořský kaleidoskop pod názvem 7 římských dnů.
Marie Měchurová
17.8.2023 14:57
Je dobře, že máme jako senioři, na co vzpomínat. Při cestování bylo zážitků, a někdy nám šlo doslova i o život. Navštívili jsme několik evropských metropolí, Řím nás nějak minul. Italové jsou takový lehkomyslný a pohodový národ. Dokážu si tu situaci docela představit. Hezké čtení.
Věra Ježková
17.8.2023 14:53
Jendo, taky jsem absolvovala Řím v poklusu. V rámci poznávacího zájezdu, na němž jsem byla s mámou. Při přecházení ulic skupina nikdy nepřešla najednou, to prostě nešlo. Průvodkyni jsme sotva stačily. Ale i tak jsem si ty dva dny hezky užila.
Zuzana Pivcová
17.8.2023 13:11
Vzpomínám, jak nám náš albánský delegát Altin, žijící léta v Praze, říkal, že kdo stěžuje na dopravu v Praze, měl by absolvovat autoškolu a jezdit v Tiraně, že proti tomu je to v Praze idyla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA