FOTO: Jana Hošková
Kamarád trpaslík
15. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
19.8.2023 09:32
Naďo,první,co se stalo po příjezdu ostatních dvou séger bylo,že samozřejmě se o trpaslíka pohádaly,malá řvala jak o život,že je jen její.Obávám se,aby nepřibyli další trpaslíci,ale museli by být nutně stejní,jinak by byl kravál zas.
Jana Hošková
18.8.2023 12:56
Jasně,dejte si na zahradu trpaslíků třeba deset,když vám to udělá radost-neboť každá radost se počítá a pohladí duši! :-))
Naděžda Špásová
17.8.2023 18:35
Jano, moc hezky napsané. Je to sice kýč, ale kdyby mi někdo takového trpaslíka daroval, tak by na naší zahradě stál. Hele, zajímalo by mě, co na to vnučka řekne, až zase přijede. Vsadila bych se, že první co řekne bude, kde je trpaslík. Já myslím, že to není to nejhorší, co lidi na zahrady dávají. Mějte se hezky.
Marie Měchurová
17.8.2023 12:17
Moc hezké čtení. Jeden trpaslík mi nevadí a ten Váš je roztomilý, vůbec se vnučce nedivím. Docela jste mě inspirovali.....
Marie Seitlová
16.8.2023 15:43
Pěkný článek, úsměvný. Ale na zahradě prý má trpaslík hlídat, tak jsem si malého, asi 10 cm koupila, je pod keřem a hlídá. Ale moc vidět není, jiného bych si tam nedala.
Daniela Řeřichová
16.8.2023 10:24
Moc milé. Také jsem kdysi ustoupila ze svého estetického cítění a když tříletá vnučka toužila po labuti na jezírku jako měla sousedka, tak jsem sjela mnoho webů, abych jí udělala radost.
Jana Hošková
16.8.2023 09:42
Mimochodem-Pepa byl včera smutný,protože přijely sousedovic děti a málo naplat-nemůže se honit a řvát jak pominutý,taky nemůže skákat pozadu do bazénu,protože by se možná rozpustil...a tak postával v rohu a já si s ním povídala...to jsi dopad,Pepo,co.A tos jí byl předtím dobrej... :-))
Jana Hošková
16.8.2023 09:35
Vlaďko D.: Tak to je tedy legrace,protože náš "trpouš" byl po mnoha mých návrzích a vnuččině přemýšlení pojmenován PEPA - fakt nevím proč ji napadlo zrovna tohle jméno...vypadá to,že jsou možná s vaším trpoušem nějak příbuzní! Možná jsou od stejného výrobce,co měl jméno Pepa :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA