Ilustrační foto: Ingimage
Letní lásky vznikají v každém věku. Ovšem někdy končí průšvihem
14. 8. 2023Cestování je spojeno s poznáváním nejen nových míst, ale i nových lidí. U cestování v létě to platí dvojnásob. Náhodné letní seznámení mnohdy přeroste ve flirtování. A flirtování se někdy změní v milostný románek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
18.8.2023 07:23
Takhle to dopadne vždycky, když si "jeden" myslí, že spokojenost mu zajistí ten "druhý" a je naprosto jedno, zda doma, či na dovolené kdekoliv.
Soňa Prachfeldová
17.8.2023 22:57
Léto, dovolená, tak holt si ti, co nejsou spokojeni doma, chtějí užít.
Lenka Kočandrlová
15.8.2023 15:10
No tak za mlada se děly všelijaké letní akce,ale na stará kolena už bych se neobtěžovala,své jsem si užila ažaž.Nějaké odskoky s tureckým/egyptským/tuniským inženýrem plážovým považuji spíš za velmi smutnou epizodu pro dotyčnou,než nějaký přínos co se lásky týče.
Jindřich Berka
15.8.2023 08:44
Ženám podle mě chybí hlavně romantika. Jinak vztahy s mladšími číšníky je klasika a je to o ničem. Každý může vše, ale potom se nesmí divit. Já bych to co funguje nevyměnil za týden vášně a "štěstí". Jindra
Elis Rentierka
14.8.2023 23:54
Za průšvihem nemusím do zahraničí, stačí hloupě nalítnout i v české kotlině :-).
Zuzana Pivcová
14.8.2023 15:07
U letních lásek na dovolené určitě sehraje velkou roli exotika a pak také to, že tamní muži, kteří turistky okouzlí, mají "body navíc" nejen fyzickým zjevem, ale i znalostmi místního prostředí, většinou i jazykem. To z nich zdánlivě dělá muže na úrovni, i když oproti těm ženám třeba nemají žádné vzdělání. Měla jsem před mnoha lety kolegyni angličtinářku s doktorským titulem, která propadla lásce k mladému Kypřanovi, zrušila doma svůj dlouholetý vztah a ve finále, když se mládenec neozýval, se rozhodla spáchat sebevraždu. Naštěstí ji tehdy zachránili.
Jiří Dostal
14.8.2023 08:44
:-) :-) Nádhera, jak manželství pro všechny dochází svého naplnění i bez Prague prdie...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA