Ilustrační foto: Pexels a Ingimage
Džíny pro starší a pokročilé. Sluší, není třeba se jich bát
14. 9. 2023Jsou nudné, tuctové, nosí je každý, pro ženy ve vyšším věku se nehodí. To jsou nejčastější předsudky spojené s modrými džínami. Pro někoho je to kousek oděvu zbytečný, pro jiného nezbytný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Procházková
18.9.2023 18:54
Roztrhané džíny bych nenosila ani zamlada, vážně má být toto "móda?"
Lenka Kočandrlová
17.9.2023 17:53
Mám různé jeans,i džísku, zatím je na to dost teplo,ale ještě si to užiju.Nikdy bych si ale nevzala ty džíny s dírami,na mládeži dejme tomu,ale stará osoba fakt vypadá jako kdyby byla chudá chudičká a našla si něco z kontejneru.
Jan Zelenka
15.9.2023 14:41
Normální džíny jsou pochopitelně pěkné a sluší i starším osobám. Mně se jen nelíbila většina fotek, zejména ty děravé džíny. Anebo - čím víc děr, tak tím více sexy?
Hana Řezáčová
15.9.2023 08:05
Nosím a mám ráda. Černé, šedé, modré, v létě bílé ... Také mám, už snad 20 let, dlouhou džínovou sukni ... Mně se foto líbí - dámy v džínách jsou, jak se u nás říká, kočky :-)
Vlasta Ledlová
15.9.2023 07:05
Džíny miluju a nosím je celý život. Měla jsem džínové šaty, bundy i košile. Dnes už jen kalhoty. I ty se dají hezky sladit s dalším oblečením. Zejména ty černé.
Dana Straková
15.9.2023 06:55
Jé, a proč vás to tak rozzlobilo? Já mám džíny ráda a je na nich hezkè i to že je to něco, co nosí staří i mladí. Mělo by nás to všechny dohromady spíš spojovat než rozdělovat. Kdysi jsem k nim i ty lodičky a halenku nosila. A když si vzpomenu, na ty svoje první, jak jsem byla šťastná že je mám...
Marie Faldynová
14.9.2023 19:43
Džíny jsou bývalé pracovní kalhoty. Nosit je jinak než na volnočasové aktivity nebudu. Trochu mi stahnou břicho - ale za tu cenu, že jsou nepohodlné. Že se k nim nosí lodičky na podpatku je podivná móda, která zase přejde.
Elena Valeriánová
14.9.2023 19:03
Já džíny nenosím ráda, mám dvoje a obléknu je jen ve stavu nouze. Cítím se v nich nepohodlně. Ale ve svém věku bych si určitě neoblékla džíny roztržené kdekoliv.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA