Všechny fotografie: Miroslava Paloncyová
Zahrady v Kroměříži
14. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
15.8.2023 14:51
V Kroměříži jsem jednou v rámci nějakého společného výletu byla, avšak už je to opravdu velmi dávno. Teď jsem si aspoň prohlédla krásné fotky - tak díky za ně.
Jitka Hašková
15.8.2023 13:10
Díky za tu krásu. V Kroměříži jsem byla v Květné zahradě někdy asi v roce 1988. Od té doby jsem se tam nedostala. Tím víc mě tvoje fotky potěšily.
Marie Měchurová
15.8.2023 13:00
Zrovna včera jsem se procházela Podzámeckou zahradou.....Hezky jste to nafotila.
Jarmila Komberec Jakubcová
14.8.2023 19:17
Měla jsem možnost v loni navštívit krásné zahrady. Také je příjemné posezení v kavárně zahrady. Úvodní foto mi připomnělo návštěvu, protože na lavičce jsem seděla s kamarádkou unavené procházkou.
Dana Puchalská
14.8.2023 19:01
Krásné zahrady. Nikdy jsem tam osobně nebyla a teď vidím,o jakou krásu jsem se připravila.
Jana Jurečková
14.8.2023 18:38
Díky za krásné povídání a fotky. Chystám se tam, ale asi sama, protože mého muže nepřemluvím.
Marie Seitlová
14.8.2023 16:38
Zahrady jsou moc pěkné, byla jsem tam několikrát. Máte je pěkně nafocené.
Blanka Lazarová
14.8.2023 15:14
Zahrady jsou obě pěkné. Díky za připomenutí stručnými informacemi, doplněnými hezkými fotkami. Mě se trošku víc líbilo v Podzámecké. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA