Ilustrační foto: Pixabay
Svět není černý a bílý, je barevný
16. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
18.8.2023 09:02
Nikomu do hlavy nevidím, přesto se neptám proč. Bez jakéhokoliv podrobnějšího hodnocení bych s úsměvem "někoho" požádala o přístup na volné místo u okna i s vědomím, že to bude jen na dvě zastávky :-)
Jindřich Berka
18.8.2023 08:12
Paní Pivcová,
děkuji za podobný názor. To, že jede někdo na příští zastávku jsou výmluvy. Já říkám kecy. Je to nešvar, který pouze popisuji. Píši, co vidím a co si myslím. Nenapadám nikoho. Jen konstatuji a přemýšlím o životě. Hlavně o lidech. Někdy o kráse, citech, hněvu, závisti a zášti.
V diskuzích mnohdy lidé píší mimo mísu, nikoliv k tématu a mají snahu autora nějak nasrat, napadat a vkládat mu do "úst" něco, co nenapsal a co nemyslel!! . Jindra
Jitka Caklová
17.8.2023 19:51
Nevím, proč bych si měla zatěžovat svoji mysl a nechat si "vykrádat" energii někým, kdo se nechová pode mých představ. Ale na druhou stranu to umím pochopit, neboť jsem v minulosti byla k různým nešvarům kritická. "Není v moji moci někoho změnit k obrazu svému, ale vždy mám možnost k obrazu své Duše změnit sebe." ♥♥♥
Zuzana Pivcová
17.8.2023 12:59
Bez jakéhokoliv podrobnějšího hodnocení tu jen konstatuji: V MHDcestou od metra sídlištním autobusem mě velmi zlobí nešvar, který se týká s převahou žen středního a vyššího věku, nikoliv však pohybově omezených. A to je sedání na sedadlo do uličky, takže na tom u okna je buď taška nebo vůbec nic, ale paní se neposune. Někdo mi už na dotaz, proč, odpověděl, že bude brzy vystupovat. Brzy znamená třetí nebo čtvrtou zastávku. A věřte, že nepřeháním, tímto způsobem je obsazena třeba půlka autobusu.
Jindřich Berka
17.8.2023 12:40
Já milá paní popisuji, co jsem viděl a nikdy nemluvím za druhé. Bohužel jsem se za tu paní styděl. protože tady píšeme jak je mládež zkažená. Já píši o voze a vy o koze. Nikdy jsem nemluvil za někoho.
Anna Potůčková
17.8.2023 11:40
Pane Berka mluvte za sebe a ne za ostatní seniory. Možná na té hlavě máte toho másla právě Vy celý kbelík. A souhlasím s Elou R. že je to všechno jen o slušném chování a úctě či neúctě k lidem.
Jindřich Berka
17.8.2023 10:44
Paní Straková, já neříkám, že to dělají ženy. Já jen upozorňuji na skutečnost, že my senioři máme máslo na hlavě. Bohužel podle mě mě jsem to ještě u chlapa v MHD neviděl, že by si něco vynucoval. Jindra
Dana Straková
17.8.2023 08:53
Tak to je ten úhel pohledu. Víte, že já mám spíš dojem, že uprostřed lavičky a nebo v metru s roztaženýma nohama sedávají spíš muži? Zas tak moc mi to nevadí, jenom mě to utvrzuje v tom, že: "Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Prostě jiný živočišný druh."
Lydie Jakubcová
16.8.2023 17:23
Mate pravdu sama jsem "duchodkyne" zkusenosti mam stejne jak v obchodech
v hromadne doprave atd. nekteri jsou neomaleni ,porad frflaji, mysli si ze muzou uz vsechno
ani se nedivim, ze mladi radeji inoruji byva mi trapne...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA