FOTO: Jan Hank, podzim 2009. Podhostýnsko.
Platónova republika na i60, aneb proč jsem mezi vámi
11. 8. 2023Proč tu vlastně jsem? Proč čtu články na i60? Proč utíkám do světa i60 pokaždé, když realita není úplně taková, jakou má být? Nebo jakou si přeji mít?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
13.8.2023 13:36
Trochu se mi nechce věřit, že ve vašem věku přemýšlíte o stáří, na druhou stranu to určitě není na škodu. Na světě je totiž jediná spravedlnost a to je stáří. A proč chodíte na í60? Určitě ne proto, abyste věděl, co vás čeká, protože na stáří opravdu není nic hezkého, ten kdo to říká lže sám sobě i ostatním. Ale na škodu to určitě není. Užívejte si mladí jak nejlépe umíte, protože pak v tom stáří budete mít na co vzpomínat. Vzpomínky vám nikdo nevezme, tedy skoro nikdo.
Jan Tkadleček
12.8.2023 18:14
Děkuji mnohokrát z krásné komentáře i hodnocení.
p. Zelenka: Přiznávám se bez mučení, na i60 jste můj oblíbený autor. ;-)
p. Kosťunová: Věřím, že ještě nějaké další budou, ale přiznám se asi v nich moc naděje nebude. Jsem takový prokletý člověk =D
p. Šenbergerová: Děkuji, snad se podaří něco zlepšit. :-) ¨
p. Pivcová: Možná to tak je a možná mi je pouze lépe s těmi moudřejšími a zkušenějšími.
Zuzana Pivcová
12.8.2023 16:54
Dobrý den, možná, že sem podvědomě chodíte proto, abyste pochopil, co Vás později čeká, zda to bude příjemnější svět než ten, který vnímáte dnes svými 30 roky. To ale tady u nás nepoznáte. U některých hřbitovních vrat je nápis Co jste vy, byli jsme i my, co jsme my, budete i vy. A tak je to celý život. Stejné, a přece tak jiné. Přeji Vám pěknou cestu .
Jana Šenbergerová
11.8.2023 15:57
Fotka je hezká, hudba také, ale já zůstanu u slov. Jsou to svým způsobem zhmotněné myšlenky a ty bývají na počátku každého s/tvoření. Ať se vám daří tvořit svět, ve kterém bude dobře nejen vám, ale všem, se kterými jej budete sdílet.
Jan Zelenka
11.8.2023 15:33
Touto svou úvahou jste oslovil i moje myšlení, moje úvahy, které jsem se pokusil vložit do svých několika vydaných glosářů. A je jedno, jestli je vám 30, nebo 70. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA