Moje seniorské, ale nejen - jen radosti
FOTO: Marie Ženatová

Moje seniorské, ale nejen - jen radosti

13. 8. 2023
aktivní senioři Letní soutěž 2023 Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Nějak jsem vás přehlédl, za což se moc omlouvám, neboť vaše články jsou mi blízké. Mojí největší seniorskou radostí je fakt, že se ráno probudím, podrbu Britney na chlupaté hlavičce a pohlédnu vstříc novému dni. Přeji vám hodně životní pohody.
Soňa Prachfeldová
Maruško, krásné povídání o prozitém a prožívajícím tvém životě. Jak moc ti rozumím o tvé bolesti, nad ztrátou bratra.
Marie Ženatová
Všechny moje milé* - moc vám děkuji za vaše dobrá slova
Alena Tollarová
Maruško, začetla jsem se do Tvých vzpomínek a přečetla vše do posledního vykřičníku. Je to povídání jakoby ze starých časů, ale ony ve skutečnosti zase tak staré nejsou. Vše se vyvíjí tak rychle ... čtu si a před očima se mi odvíjí film. Děkuji a těším se na další povídání.
Marie Seitlová
Krásné a zajímavé čtení, život na vesnici dříve nebyl jednoduchý. Ale žilo se více spolu, se sousedy. Také mi chybí můj bráška, který zemřel v 52 letech. Moc na něj vzpomínám. Ale takový je někdy život. Děkuji za pěkný článek a přeji zdraví.
Helena Přibilová
Paní Maruško, velmi ráda čtu Vaše články, ve kterých je mnoho životní moudrosti. Ten drhaný závěs na úvodním obrázku je moc hezký a zajímavý. Je vidět, že jste také velmi šikovná na ruční práce.
Alena Vávrová
Maruško, upřímnou soustrast. Moc Tě zdravím a musím napsat, že před 10 lety mi též na moje narozeniny odešel můj nejmilejší starší bratr. Vzpomínám na něj často, byl mi velkou oporou a stále mi chybí. Děkuji i za sdílení Tvých životních peripetií v článku a přeji Ti všecko dobré.
Dana Puchalská
Maruško, přijmi i ode mně upřímnou soustrast . A děkuju Ti za hezky sepsaný článek.
Zuzana Pivcová
Maruško, vypověděla jsi to krásně a se vší skromností, kterou u Tebe už dávno znám. Máš za sebou nelehký život, plný práce, ale brala jsi a bereš to jako samozřejmost a nestěžuješ na nikoho a na nic. Mám ráda Tvé příspěvky ze života.
Věra Ježková
Maruško, upřímnou soustrast a poděkování za hezkou vzpomínku. Přeji ti ještě hodně drobných i větších seniorských radostí. ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%