FOTO: Marie Ženatová
Moje seniorské, ale nejen - jen radosti
13. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
20.10.2023 13:02
Nějak jsem vás přehlédl, za což se moc omlouvám, neboť vaše články jsou mi blízké. Mojí největší seniorskou radostí je fakt, že se ráno probudím, podrbu Britney na chlupaté hlavičce a pohlédnu vstříc novému dni. Přeji vám hodně životní pohody.
Soňa Prachfeldová
16.8.2023 09:32
Maruško, krásné povídání o prozitém a prožívajícím tvém životě. Jak moc ti rozumím o tvé bolesti, nad ztrátou bratra.
Alena Tollarová
14.8.2023 17:44
Maruško, začetla jsem se do Tvých vzpomínek a přečetla vše do posledního vykřičníku. Je to povídání jakoby ze starých časů, ale ony ve skutečnosti zase tak staré nejsou. Vše se vyvíjí tak rychle ... čtu si a před očima se mi odvíjí film. Děkuji a těším se na další povídání.
Marie Seitlová
13.8.2023 20:31
Krásné a zajímavé čtení, život na vesnici dříve nebyl jednoduchý. Ale žilo se více spolu, se sousedy. Také mi chybí můj bráška, který zemřel v 52 letech. Moc na něj vzpomínám. Ale takový je někdy život. Děkuji za pěkný článek a přeji zdraví.
Helena Přibilová
13.8.2023 18:35
Paní Maruško, velmi ráda čtu Vaše články, ve kterých je mnoho životní moudrosti. Ten drhaný závěs na úvodním obrázku je moc hezký a zajímavý. Je vidět, že jste také velmi šikovná na ruční práce.
Alena Vávrová
13.8.2023 18:26
Maruško, upřímnou soustrast. Moc Tě zdravím a musím napsat, že před 10 lety mi též na moje narozeniny odešel můj nejmilejší starší bratr. Vzpomínám na něj často, byl mi velkou oporou a stále mi chybí. Děkuji i za sdílení Tvých životních peripetií v článku a přeji Ti všecko dobré.
Dana Puchalská
13.8.2023 18:15
Maruško, přijmi i ode mně upřímnou soustrast . A děkuju Ti za hezky sepsaný článek.
Zuzana Pivcová
13.8.2023 18:02
Maruško, vypověděla jsi to krásně a se vší skromností, kterou u Tebe už dávno znám. Máš za sebou nelehký život, plný práce, ale brala jsi a bereš to jako samozřejmost a nestěžuješ na nikoho a na nic. Mám ráda Tvé příspěvky ze života.
Věra Ježková
13.8.2023 17:24
Maruško, upřímnou soustrast a poděkování za hezkou vzpomínku. Přeji ti ještě hodně drobných i větších seniorských radostí. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA