Moje seniorské, ale nejen - jen radosti
FOTO: Marie Ženatová

Moje seniorské, ale nejen - jen radosti

13. 8. 2023
aktivní senioři Letní soutěž 2023 Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Paní Marie, čtu si Váš článek - shrnutí do řádků střípky z Vašeho života - připadám si jakoby mě Vaše slova pohladila po duši. Neměla jste to v životě lehké a určitě i jiní zde na íčku by mohli vyprávět podobné příběhy a přesto mám pocit, že jste laskavý a úžasný člověk plný optimismu. Našla jste si spoustu činností, které Vás po celý život provázejí a obohacují celou rodinu. Máte ráda knihy, turistiku, lidi a já Vám z celého srdce přeji pevné zdraví a překonání smutku z odchodu Vašeho bratra.
Libuše Münsterová
Maruško, zase moc krásný článek. Užívej si svých malých radostí a buď hodně zdravá
Miloslava Richterová
Děkuji za Váš nádherný článek. Přeji hodně zdraví a radosti jak ze zahrádky, tak z procházek přírodou.
Daniela Řeřichová
Milá paní Marie, děkuji za další z Vašich článků, psaných srdcem. Prožila jste těžký život a přitom si nestýskáte, že někomu Osud nadělil méně trápení. Vzpomínáte s láskou na své obětavé rodiče a pracovité sourozence. Radujete se z radostí druhých a máte dar podělit se o prosté lidské štěstí. Děkuji za toto poselství. Přeji Vám nadále klid a mír v duši. Váš citlivý příspěvek pro mne stojí nejvýš v letní seniorské soutěži.
Blanka Lazarová
Paní Marie, moc vám děkuji za váš příspěvek do košíku příběhů všech různých lidiček zde na íčku. Jsem po úraze a veškerý čas teď trávím doma na berlích a tak hodně času trávím čtením na tomto portále. Byla jsem přes 2 měsíce v nemocnici a potkala jsem tam mnoho různých lidiček , vesměs s vážnými zdravotními problémy. Taky jsem navázala nová přátelství a zatím si jen telefonujeme. Čeká mě dlouhá rehabilitace, ale už teď se těším, že se i navštívíme. Ráda čtu vaše příběhy, kromě jiného i proto, že jsem městské dítě a vždy mě váš článek o něco obohatí. Díky vám za to.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%