Všechny fotografie: Alena Tollarová
Seniorská radost - pár jizerskohorských dní
10. 8. 2023To máte tak. Náš syn se zamiloval. Na tom není nic zvláštního, synové se zpravidla zamilovávají. Zamiloval se na koleji do dívenky, která nebyla z našeho města. A jednou, to už měl po studiích a bydlel zase doma, se posadil na křeslo a oznámil nám novinu. Budu se stěhovat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
10.8.2023 20:18
Já jsem si připomněla naše společné putování ze Štěpánky do Kořenova, Ty, Hanka R., Zdenka Ž. a já, připomněla jsem si svatbu v Tesařovské kapli a naše společné focení. A taky ranní putování k Mumlavskému vodopádu, kdy jsme první turisty potkali až při zpáteční cestě. Jiná místa popisovaná v Tvém zajímavém článku neznám a tak jsem ráda "šla" s Tebou.
Jitka Hašková
10.8.2023 19:28
Aleno, díky za krásný popis Jizerek. Hodně se změnily. Znám je hodně v zimě na běžkách, kdy mě po nich vodila kamarádka z Liberce, také jsem několik let v létě jezdila do Josefova dolu. Jizerky jsou velké, přestože jsem tam byla hodně krát, tak je ještě hodně míst, kde jsem nebyla.
Marcela Pivcová
10.8.2023 19:26
Krásné fotky - tentokrát z kraje, který já také trochu znám. Bylo to místo, kam jsme jezdili do školy v přírodě. Kořenov - místo ubytování chata "Zvonice" a odtud vycházky a výlety do okolí: nádraží s horskou tratí, Štěpánka a odtud krásné výhledy, přehrada na Desné, Mumlava s vodopádem... Ráda jsem si připomněla!
Martina Růžičková
10.8.2023 19:25
Moc hezký článek a parádní fotky. Pěkně jste si užívali - krásná místa. :-)
Dana Puchalská
10.8.2023 17:16
Álo, takové,,zalévání kytek" se skutečně povedlo na jedničku. Jsi fakt tulačka na velkou 1 s hooooodně hvězdičkami.
Jan Zelenka
10.8.2023 17:03
Aleno, tohle bylo něco pro tebe! Kraj trochu znám, jsou tam nádherné vycházky. Ostatně, Čechy jsou celé krásné. Ať ti na to pobíhání po vlasti ještě dlouho slouží zdraví!
Marie Seitlová
10.8.2023 16:27
Ali krásný článek i fotky. Je vidět, že jste si to užili a přitom splnili pomoc mladým. Vzpomněla jsem si na setkání v Kořenově a znovu se některými místy s vámi toulala. Jizerky jsou nádherné.
Blanka Lazarová
10.8.2023 15:03
Álo, pěkný článek i fotky. Když teď nemůžu výletovat, tak aspoň cestuji s vámi a s íčkem virtuálně. Díky za to. :-)
Daniela Řeřichová
10.8.2023 14:43
Alenko, tvé články a fotografie jsou balzámem na duši. Josefův Důl, Smržovka, Mumlavské vodopády... - s nostalgií vzpomínám na několikeré putování s dětmi a pak s vnoučaty. Díky za sdílení. :-)
Naděžda Špásová
10.8.2023 14:26
Tak to byl určitě hezký pobyt. Připomíná mi to Kořenov, na fotkách je vidět, že to stálo za to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA