Všechny fotografie: Alena Tollarová
Seniorská radost - pár jizerskohorských dní
10. 8. 2023To máte tak. Náš syn se zamiloval. Na tom není nic zvláštního, synové se zpravidla zamilovávají. Zamiloval se na koleji do dívenky, která nebyla z našeho města. A jednou, to už měl po studiích a bydlel zase doma, se posadil na křeslo a oznámil nám novinu. Budu se stěhovat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
10.8.2023 13:37
Napsala jsi to moc pěkně a vtipně, navíc jsi mi pochopitelně připomněla sraz v Kořenově. Na ten ráda vzpomínám, vlastně to byl můj poslední sraz i60.
Alena Vávrová
10.8.2023 13:04
Jejda, tak to jste se měli opravdu bájo! Taky to tam všude mám ráda, snad již od první chvíle, co jsem se poprvé ocitla v Jizerkách - na putovním třídním výletě. A pak jsme tam často jezdívali s dětmi, i sami. Jak vidím Bukovec, vybaví se mi veliká a asi i hluboká louže v tmavém lese na cestě kolem Bukovce. Byla plná malých pulců nebo čolků. A když vidím Smaragdový potok vzpomenu si na svoji posedlost polodrahokamy, které se tam kdysi nacházely. Ten hrad neznám a je moc krásný. Dík za sdílení ♥ .
Vladislava Dejmková
10.8.2023 10:40
Aleno, mám také tento kraj ráda. V jedné z podobných chaloupek se narodila moje maminka a já tam prožila spoustu krásných chvil v dětství. Stojí za to, si je připomínat.
Hana Rypáčková
10.8.2023 10:21
Krásné výletování Aleno. Naši byli v Jizerkách a jen jeden den byl opravdu letní. Pak se zatáhlo a pršelo.. Ale courali se v dešti., Jenže...
Soňa Prachfeldová
10.8.2023 10:17
Nádherně prožité dny v Jizerkách, fotky moc krásné. Když není moc lufťáků, pobyt dvojnásobně lepší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA