Proměněná Chrastava
Všechny fotografie: Martina Růžičková

Proměněná Chrastava

7. 8. 2023

Červencové toulky po severních Čechách nás zavedly mimo jiné i do Chrastavy. Kamarád, dobrovolný hasič, byl zvědavý na zdejší hasičské muzeum.

cestování fotografování města a obce
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Zajímavé, díky.
Naděžda Špásová
Hezké fotky, přes Chrastavu jsme párkrát jeli.
Hana Rypáčková
Krásně se Chrastava vyloupla, mnoho míst se tak změnilo k nepoznání. Vše takové čisté a voňavé. Moc hezké..
Vladislava Dejmková
Martino, je to velmi zajímavá reportáž. Naše města i vesnice jsou nyní obecně mnohem hezčí, než dříve. Jsem ráda, že se to týká i těch, co jsou na okraji turistického zájmu, jak píše A.T. V Chrastavě jsem osobně nikdy nebyla, ale ráda jsem si o tomto městě přečetla.
Alena Tollarová
Chrastavou jsme projížděli, ale mám dojem, že jsme se tam nezastavili. Ty se umíš dívat a zprostředkovat nám zajímavé informace z míst, o kterých si myslím, že jsou tak trochu na okraji turistického zájmu. Leží mezi Lužickými a Jizerskými horami, za Ještědem, na česko-polsko-německém pohraničí ... všude je krásně :)
Blanka Lazarová
Martino, díky za velmi pěkný článek o městě Chrastavě. Pořád je co objevovat.
Daniela Řeřichová
Martino, se zájmem jsem si přečetla poutavé vyprávění o Chrastavě. Fotky jsou krásné a představují přívětivé město, v němž se jistě dobře žije.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%