Zítra jedeme domů, aneb nic tak člověka nepotěší jako cizí neštěstí
FOTO: Dana Straková

Zítra jedeme domů, aneb nic tak člověka nepotěší jako cizí neštěstí

29. 8. 2023
cestování Můj příběh
Hodnocení:
(2 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Straková
Milá paní Vando, děkuji za Váš komentář. Již jsem to tady někde u předchozích článků uváděla, že se omlouvám a chápu, že ne každému bude můj druh humoru vyhovovat. Se sestrou spolu normálně vycházíme a ani po přečtení mých článků se to nezměnilo. Žádné "nesnese se se sestrou" jak se říká v tom jazykolamu se vážně nekoná. Koncem týdne spolu jedeme zase, obě se na to těšíme, i když já mám trochu obavy, že mě, jelikož jsem mladší zase bude zkoušet vychovávat například: "Nehrb se, narovnej se a jak se to tváříš?" a podobně. Ale povídala, že prý se musí hluboce zamyslet nad tím,co je na ní "tak nesnesitelné" a pokusit se s tím něco udělat. No zase bude o čem psát, chachachááá
VANDA Blaškovič
Paní Straková, je možné, že z Vaší strany je toto dílko míněno jako pokus o recesi? Pokud ne, tak smutné….hooodně komplikované dámy, promiňte, připomíná to pavlač…

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%