FOTO: Dana Straková
Zítra jedeme domů, aneb nic tak člověka nepotěší jako cizí neštěstí
29. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
30.8.2023 14:20
Milá paní Vando, děkuji za Váš komentář. Již jsem to tady někde u předchozích článků uváděla, že se omlouvám a chápu, že ne každému bude můj druh humoru vyhovovat. Se sestrou spolu normálně vycházíme a ani po přečtení mých článků se to nezměnilo. Žádné "nesnese se se sestrou" jak se říká v tom jazykolamu se vážně nekoná. Koncem týdne spolu jedeme zase, obě se na to těšíme, i když já mám trochu obavy, že mě, jelikož jsem mladší zase bude zkoušet vychovávat například: "Nehrb se, narovnej se a jak se to tváříš?" a podobně. Ale povídala, že prý se musí hluboce zamyslet nad tím,co je na ní "tak nesnesitelné" a pokusit se s tím něco udělat. No zase bude o čem psát, chachachááá
VANDA Blaškovič
30.8.2023 13:08
Paní Straková, je možné, že z Vaší strany je toto dílko míněno jako pokus o recesi? Pokud ne, tak smutné….hooodně komplikované dámy, promiňte, připomíná to pavlač…
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA