Moje seniorské radosti: Stříhám metr!
Taťana Veselá. FOTO: Jiří Imr

Moje seniorské radosti: Stříhám metr!

6. 8. 2023
aktivní senioři Letní soutěž 2023
Hodnocení:
(5.2 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Přeji ,ať se vyplní vaše představy o důchodu v důchodu. :-)
Jana Kollinová
Užívejte si plnými doušky každý další den bez ohledu na to, zda jde o den důchodový.
Naděžda Špásová
Pocit štěstí při odchodu do důchodu moc dobře znám, už je to 13 let a lepší věc jsem nemohla udělat. Přeji vám, aby se vám to brzy vyplnilo a ten důchod si náležitě užijte.
Marie Měchurová
Táňo, nepočítejte s tím, že příjde zklidnění, u Vás určitě ne. V důchodu je dobře, můžete dělat to, co chcete, nic nemusíte. Vydržte, už se to blíží. Přeju vše nej!!
Marie Seitlová
Ať se vám vše výplní a seniorský život si užijete ve zdraví a pohodě.
Jarmila Komberec Jakubcová
Ať se Vám splní vše co si přejete. Hlavně zdraví a pohodu.
Alena Velková
Táňo, v důchodu se vůbec nestíhám nudit, je to super.
Alena Vávrová
No tak to už máte opravdu "za pár"! Ať se vaše očekávání splní beze zbytku ;-)) .
Blanka Lazarová
Bezva, držím pěsti, a ať se vám v důchodu daří. :-)
Jitka Hašková
Hezký článek, nebojte se, to uteče ani nebudete vědět jak. Také jsem toužebně očekávala důchod, jsem v něm šťastná, v říjnu to bude 20 let. Hlavně ať jste zdravá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%