FOTO: Ludmila Černá
Koukám se okolo sebe
3. 8. 2023Určitě to znáte taky. Potkáte se s někým a padne otázka „Jak se máš?“ Dost často následuje odpověď „Ále, stojí to za houby“ a následuje výčet proč.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Hart
7.8.2023 21:27
Vážená paní Černá Vaše slova jsou laskavá a hřejivá. Velice mi připomínají slova Babičky od Boženy Němcové, když vyprávěla dětem o přírodě a životě. Napsala jste to moc, moc hezky.
Alena Vávrová
5.8.2023 18:18
Moc ráda vaše články čtu (i zpětně - třeba jak vám ulítly včely), vždycky mě ten váš optimismus dobře naladí :-)) .
Ludmila Černá
4.8.2023 21:24
Milé dámy, děkuji moc za podporu. Jsem moc ráda, že se vám to moje vyznání líbilo a hlavně, že vás potěšilo.
Marie Měchurová
4.8.2023 19:22
Hezky jsem si početla. Mám ráda lidí s takovým přístupem k životu. Přeju ještě hodně hezkých zážitků.
Naděžda Špásová
4.8.2023 13:08
Ludmilo, přeji vám, aby vám tenhle optimismus (trochu závidím) a radost ze života vydržely ještě hodně dlouho.
Eva Kopecká
4.8.2023 10:36
Článek je pohlazením po duši. Kéž by se na svět takhle dívala většina lidí a vnímala i ty hezké maličkosti kolem nás. Náš život je plný povinností, starostí, práce. Je potřeba umět si oddychnout a nezabývat se tím, co stejně nezměníme. Člověk by měl pořád jít kupředu, třebas i pomalu, mít svoje malé nebo větší cíle a umět se radovat z obyčejných věcí...
Alena Velková
3.8.2023 21:11
Docela si myslím, že stěžování si na všechny a na všechno je naším národním sportem. Děkuji za váš milý článek.
Marie Novotná
3.8.2023 18:05
Všechna negativa jdou stranou. A to je moc fajn. Přeji ještě hodně takovýchto článků a samá pozitiva.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA