Koukám se okolo sebe
FOTO: Ludmila Černá

Koukám se okolo sebe

3. 8. 2023

Určitě to znáte taky. Potkáte se s někým a padne otázka „Jak se máš?“ Dost často následuje odpověď „Ále, stojí to za houby“ a následuje výčet proč.

aktivní senioři Letní soutěž 2023 Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeněk Hart
Vážená paní Černá Vaše slova jsou laskavá a hřejivá. Velice mi připomínají slova Babičky od Boženy Němcové, když vyprávěla dětem o přírodě a životě. Napsala jste to moc, moc hezky.
Soňa Prachfeldová
Prima čtení, jen koukejme okolo sebe na ty krásy a hned je líp.
Alena Vávrová
Moc ráda vaše články čtu (i zpětně - třeba jak vám ulítly včely), vždycky mě ten váš optimismus dobře naladí :-)) .
Ludmila Černá
Milé dámy, děkuji moc za podporu. Jsem moc ráda, že se vám to moje vyznání líbilo a hlavně, že vás potěšilo.
Marie Měchurová
Hezky jsem si početla. Mám ráda lidí s takovým přístupem k životu. Přeju ještě hodně hezkých zážitků.
Naděžda Špásová
Ludmilo, přeji vám, aby vám tenhle optimismus (trochu závidím) a radost ze života vydržely ještě hodně dlouho.
Eva Kopecká
Článek je pohlazením po duši. Kéž by se na svět takhle dívala většina lidí a vnímala i ty hezké maličkosti kolem nás. Náš život je plný povinností, starostí, práce. Je potřeba umět si oddychnout a nezabývat se tím, co stejně nezměníme. Člověk by měl pořád jít kupředu, třebas i pomalu, mít svoje malé nebo větší cíle a umět se radovat z obyčejných věcí...
Věra Ježková
Přeji vám ještě hodně let seniorských radostí. :-)
Alena Velková
Docela si myslím, že stěžování si na všechny a na všechno je naším národním sportem. Děkuji za váš milý článek.
Marie Novotná
Všechna negativa jdou stranou. A to je moc fajn. Přeji ještě hodně takovýchto článků a samá pozitiva.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%