FOTO: Marie Měchurová
Moje seniorské radosti jsou každodenní rituály
8. 8. 2023Když se ráno probudím a zjistím, že ještě žiju a nic mě nebolí, je to pro tento den moje první radost. Někdy se vzbudím sama, někdy mě vzubudí popeláři a docela často i moji kocouři, kteří se dožadují ranních dobrot.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
24.9.2023 10:02
Majko, krásně jsi nám přiblížila spokojený seniorský život ve dvojici, kde se oba dobře doplňujete. Přeji vám oběma hodně krásných zážitků při cestování i jiných společných aktivitách a statečné překonávání případných překážek. Fotodokumentace je velmi zdařilá, děkuji.
Marie Měchurová
9.8.2023 12:30
Děkuju všem za milé komentáře. Užívejme si života i s těmi problémy, které přináší....
Daniela Řeřichová
9.8.2023 09:34
Milá Marie, moc ti fandím. Za tím pohodovým seniorským životem jsou probděné noci, starosti o blízké, každodenní práce kolem domu a zahrady... Vážím si tvé statečnosti, obětavosti a péče o rodinu. Přeji hodně lásky, radosti a pevné zdraví vám oběma.
Marie Ženatová
9.8.2023 07:38
Milá Maruško* moc děkuji za milý a výstižný přehled opravdu téměř dokonalého života seniorky a seniora. Moc ti to ze srdce přeji - ne každému se to tak dobře vydaří a o to víc vám oběma ještě jednou tento zajímavý a pestrý život přeji. I já často chodím po zahradě na boso, mám dobře vyzkoušen i ten pohyb na boso po sněhu, maso mám také většinou jen jednou týdně a protože mám 3 dioptrie a neumím v brýlích fotit, tak fotím na slepo, ale vždy z těch snímků něco zajímavého vyberu. Malých vnoučátek jsem si užila skutečně hodně, teď mi už velmi rychle odrůstají a spíš už pomáhají s domácí prací. A jsem i moc ráda, když zde mám občas i nejmenšího pravnoučka. Fotečky jsou nádherné - tvůj optimismus a životní elán je pro mne skutečně příkladný*
Soňa Prachfeldová
9.8.2023 07:34
Maruško, božínku, tys mně tak krásně nabudila do dnešního dne, super!
Taťana Veselá
8.8.2023 22:04
Boží snídaně :-o až se mi sbíhají sliny, i když také jedu jogurt a vločky jako Ála :-D Jinak na mě působí vás hezký život ve dvou jako pohlazení po duši. Moc vám to přeji!! A fotky jsou jako vždy úúúúžasnéééé :-)
Martina Růžičková
8.8.2023 20:50
Moc hezky zpracovaný a fotograficky zdokumentovaný přehled radostí. Přeji spoustu dní plných pohody a radostí! :-)
Dana Puchalská
8.8.2023 20:05
Maruš. Popsala jsi opravdu hezký život seniorky a seniora. Tak ať Ti elán ještě dlouho vydrží... :-)
Vladislava Dejmková
8.8.2023 19:51
Maruško, hezky jsi to vyjádřila. Ať ti pozitivní pohled na život jestě dlouho vydrží.
Vlasta Ledlová
8.8.2023 18:08
Maruško, ty jsi moje krevní skupina. Moc ti přeju, ať si i nadále užíváš všechny svoje seniorské radosti a těším se na další zpravodajství z tvého naplněného života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA