Moje seniorské radosti: Život je vzácný dar
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Moje seniorské radosti: Život je vzácný dar

3. 8. 2023

Co to jsou seniorské radosti? Myslím, že je to široký pojem. Záleží na zdraví, zálibách, záleží na lásce k životu, k neopakovatelnému příběhu mého života.

aktivní senioři Letní soutěž 2023
Hodnocení:
(5.1 b. / 40 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Soňo, Tvoje články jsou plné optimismu, stejně jako Tvé životní postoje. Jsem šťastná, že jsem s Tebou i Tvými nejbližšími již mohla zažít mnoho hezkých chvil. Děkuji a těším se, že se snad brzy zase sejdeme. K těm sedmičkám Ti gratuluji, taky mě dvě takové letos čekají.
Jana Šenbergerová
Soni, mám radost, že tě znám osobně a nepochybuji o tom, že všechno dobré, co vysíláš, se k tobě mnohonásobně vrátí.
Ilona Ondráčková
Krásné vyznání a vděk za krásy okolo nás...vzpomněla jsem si při čtení na název filmu: Díky za každé nové ráno.
Soňa Prachfeldová
Moc děkuji za milé komentíky.
Alena Tollarová
Soni, máš pravdu, život je vzácný dar. Važme si ho a dívejme se na svět s takovým optimismem jako Ty!
Irena Mertová
Moc hezké :-)
Dana Puchalská
Soni, děkuju za nádherné vyznání. A ještě je doplněno krásnými fotografiemi.
Alena Vávrová
Soni, máš vzácný dar umění sdílet své niterné pocity, tvoje články je potěšením číst. Fotky to krásně dokreslují. Dík! ♥
Marie Magdalena Klosová
U té nádherné úvodní fotografie se tají dech. Díky. Zbožňuji pohled na oblohu. Tento stál za to.mm
Marie Magdalena Klosová
Krásný text plný životních pravd. Ať se dále odvíjí klubko a přináší příjemné chvíle, překvapení a splněná přání. mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%