Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Moje seniorské radosti: Život je vzácný dar
3. 8. 2023Co to jsou seniorské radosti? Myslím, že je to široký pojem. Záleží na zdraví, zálibách, záleží na lásce k životu, k neopakovatelnému příběhu mého života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
5.8.2023 17:05
Tvoje seniorské radosti přináší radost všem, kteří máme to štěstí souznít s nimi na i60 i při reálném setkání. Hodně štěstí a zdraví při rozmotávání životního klubka, Soňo.
Hana Práglová
5.8.2023 14:49
Ano, život je vzácný dar. Soni, přeji ti, aby tvé radosti vydržely co nejdéle. Známe se už spoustu let a jsem tomu ráda.
Eva Mužíková
4.8.2023 21:07
Soni, opět se zde objevilo , přenádherné veledílo. Tvoje řádky Soničko, potěší mé srdíčko.))))
Marie Seitlová
4.8.2023 20:56
Soni, libí se mi tvůj článek o radostech tvého života. Znám tě od prvního srazu ička a při čtení, jako kdyby jsi tu vedle mě byla. Přeji ti hodně zdraví a elánu a radostí.
Jiří Dostal
4.8.2023 15:55
:-) Něco jako meditace doktora Vlacha o platnosti rčení "Nehas, co tě nepálí" ve
sboru dobrovolných hasičů. Že je život dar, přísluší spíš zavalenému havířovi, jinak je ho všeho kolem plno... :-)
Naděžda Špásová
4.8.2023 15:51
Soni, znám tebe a kousek tvé rodiny. Jsi moc hodná paní ( babka se mi nelíbí), myslíš na druhé a je s tebou sranda. Tak ti přeji, aby ti tvá víra v sebe a v lidí vydržela ve zdraví ještě hodně dlouho.
Marie Měchurová
4.8.2023 13:59
Soni, líbí se mi Tvůj přístup k životu. Přeju Ti ať si ještě hodně dlouho můžeš užívat každodenních radostí.
Zdenka Soukupová
4.8.2023 12:49
Soňo, cítím totéž, ale tak krásně jako Ty to samozřejmě nedokážu popsat. Díky. A přeju hodně štěstí a zdraví k těm dvěma sedmičkám. ☼
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA