Všechny fotografie: M. Richterová
Z mých seniorských radostí: léto a zahrádka
2. 8. 2023Seniorských radostí na mne čeká mnoho téměř každý den, neboť mě potěší i zdánlivě obyčejné věci. Mojí radostí nejznámější je pak zahrádka, a to obzvlášť v tomto letním čase.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
5.8.2023 14:52
Hezké čtení. Taky mám ráda chvilky, kdy se mohu posadit na zahrádce a kochat se..
Miloslava Richterová
3.8.2023 14:22
:-) děkuji vám a přeji ještě pěknou druhou polovinu prázdnin, ať to hřeje i v srpnu.. ,,,co srpen nedovaří, září nedopeče" :-)
Hana Rypáčková
3.8.2023 09:09
Nádhera.Zahrada vždy potěší a taky něčím překvapí. Skvělé ji mít hned u domu a taky mít zdraví k práci. Ze sklizně se už tolik neraduji. Čeho je moc, toho je příliš. Nastává doba " koza bílá jablka sbírá"... Až do října...
Dana Puchalská
2.8.2023 20:29
To je krása. A pro nás, kteří žijeme v městě pohlazení po duši a potěšení pro oči.
Soňa Prachfeldová
2.8.2023 13:34
Radost pohledět na dary a krásy zahrady, ovšem také z velké části zásluhou paní zahradnice. Mílo mám to podobně a nejvíc mi chutná ovoce rovnou ze stromu či keře, do pusy. Přeji krásná letní rána i celé dny, až do podzimu, který nás taktéž zaměstná.
Martina Růžičková
2.8.2023 13:10
Moc hezké, laskavé čtení. Přeji hodně zdraví a radosti ze všech rostlinek. :-)
Taťana Veselá
2.8.2023 12:42
Mílo, ty jsi pilná jako ty včeličky - podle fotek!! Hezké fotky a krásné vyprávění, nejen že máš pracovité ruce, ale i poetickou duši. Z článku dýchá pohoda a láska ke všemu živému :) děkuji za milé vyprávění
Vladislava Dejmková
2.8.2023 09:59
Mám to se svou skromnou zahrádkou velmi podobně. Také sleduji, co se kde mění. Mluvím s rostlinkami, vážím si toho, co se urodí. Je to pohlazení pro duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA