Úvodní foto archiv autora, ilustrace v textu Pixabay.com
Moje seniorské radosti
30. 7. 2023O svém seniorském životě jsem už napsal mnohé. A mnohé z toho, co jsem zatím vložil do svých několika fejetonistických knih, se postupně ocitlo i zde, na tomto seniorském portále.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
30.7.2023 20:27
Blahopřeji, Jendo a ať těchto svých velkých i malých radostí máš stále dost.
Věra Ježková
30.7.2023 17:17
Jendo, jsem ráda, že o tvoji poslední velkou radost jsem se s tebou mohla podělit osobně. :-)
Marie Měchurová
30.7.2023 15:50
Pane Jene, člověk v našem věku už má dělat jen to, co ho baví a to, z čeho má radost. Přeji Vám ať máte radost ze psaní ještě hodně dlouho.
Soňa Prachfeldová
30.7.2023 13:44
Honzo jsi obdivuhodný, moc gratuluji k tvému psaní. A ty drobné radosti, jsou nepostradatelné v běžném čase. Jen ať trvají pořád.
Jan Zelenka
30.7.2023 13:27
Paní Kollinová, pro peníze to určitě nepíši. Vydávání mých knih je totiž vysoce ztrátová záležitost. Většinu z nich rozdám. Moji výhodou je i fakt, že jsem 18 let řídil polygrafickou výrobu ve velkých tiskárnách a že jsem se velmi brzy sblížil i s knižní grafikou a vše si dělám sám. Psaní je skutečně radost a když se mi něco podaří vydolovat ještě z hlavy, sednu si a píši.
Jana Kollinová
30.7.2023 12:53
Někde jsem četla, že spisovatelé píší nejdříve pro své potěšení, později pro potěšení druhých a nakonec pro peníze. Nemyslím si, že by tohle "moudro" mělo obecnou platnost, což ostatně vyplývá z obsahu Vašeho článku, pane Zelenko, kde svoji tvůrčí činnost definujete jako radost i v seniorském věku. *** „Je to umění, každý den psát a nestát se deníkářem.“ — Valeriu Butulescu
Zdroj: https://citaty.net/citaty/261191-valeriu-butulescu-je-to-umeni-kazdy-den-psat-a-nestat-se-denikarem/
Jana Jurečková
30.7.2023 11:41
Ano, máte pravdu i zcela obyčejný seniorský život může vnést do života radost. Nemám děti ani vnoučata. Ale mám spoustu koníčků, zahradu, kamarády a milé lidi kolem sebe. Vše je pro mě důležité a za váš článek vám moc děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA