Ilustrační foto: Pixabay
Povídka: Uprchlík
29. 7. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Hart
1.8.2023 16:20
Vážené čtenářky, vážení čtenáři, paní Taťána Veselá mě upozornila, že bych měl upozornit čtenáře, že povídky jsou smyšlené. Já už jsem v jednom diskuzním příspěvku psal, že všechno moje příspěvky a povídky jsou vymyšlené. Děkuji paní Veselé, máte pravdu, že jste mě znovu upozornila. Je samozřejmostí, že ne všichni tuto mojí větičku četli a je samozřejmé, že ne všechny moje povídky každý četl. Tedy: Všechny moje povídky a články jsou vymyšlené a nevstahují se na nikoho ani na žádnou osobu. Děkuji.
Taťana Veselá
1.8.2023 11:13
Možná byste vždycky měl upozornit čtenáře, že jsou to smyšlené povídky ;-) nebo ne :) ?
Jana Jurečková
29.7.2023 19:16
Já se nedivím, že jste měl strach. Televize je pořád plná kriminálních pořadů.
Zuzana Pivcová
29.7.2023 13:58
Kdo něco nedobrého zažil, někdy snad jen slyšel nebo četl, má tendenci být nedůvěřivý. Opravdu není čemu se divit. Poté, co jsem byla před vánoci 2004 přepadena, jsem se bála chodit i po ulici. A pak třeba ublížíme myšlenkami někomu, kdo si to nezaslouží. Bohužel.
Hana Nováková
29.7.2023 12:51
V dnešní době je vaše chování zcela pochopitelné, asi bych se chovala stejně.Na konce jsem se zasmála a to je dobře, lepší než plakat
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA