Kasos je řecký ostrov, který zná málokdo. A to je dobře
Kasos, ostrov, který ještě turisté neobjevili. FOTO: Scarlett Wilková

Kasos je řecký ostrov, který zná málokdo. A to je dobře

19. 7. 2023

Možná by se o něm vůbec nemělo psát, mluvit. Aby se o něm nevědělo. Protože jen tak nadále zůstane jedním z mála míst v Řecku, kde ještě turistický byznys nepřeválcoval normální život. Ale snad to místní lidé nedopustí. Však oni se umí bránit.

cestování Řecko
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
Krásné přiblížení neznámého místa, těším se na Lefkádu za dva měsíce.
Helena Štěpánková
Krásně napsáno, úplně si představuji tu oázu klidu.
Martina Růžičková
Zní to jak pohádka. Snad si místní ten klid a pohodu uhlídají.
Jana Vargová
Řecko je krásné, škoda, že jeden se všude nedostane. I když - díky Vašemu vyprávění a fotografiím ...
Daniela Řeřichová
Mám ráda Vaše články. Ma ostrově Kasos by se mi líbilo. Při svých cestách jsme s mužem vždy vyhledávali turistickým zrakům skrytá místa, která si zachovala svoji autenticitu.
Helena Přibilová
Děkuji za hezký článek. V Řecku jsem byla pouze jednou, a to na pevninské části. Kdybych měla možnost se do Řecka ještě někdy podívat, určitě bych si k jeho návštěvě zvolila ostrov Kasos nebo jemu podobný. Vyhýbám se totiž místům masové turistiky.
Helena Jelínková
Tak to mi nevyšlo.Měly být všechny hvězdičky.Krásný článek i fografie.Děkuji.
Blanka Lazarová
Líbilo by se mi tam. Turistický ruch zas až tak nepotřebuji. Děkuji za článek. Snad se tam nenahrnou davy. :-)
Zuzana Pivcová
Během svého "řeckého desetiletí" jsem měla v úmyslu navštívit i ostrov Karpathos, který byl charakterizován jako ostrov krajinou trochu divočejší, ale už jsem to nestihla. Na několik řeckých ostrovů, které jsem poznala, vzpomínám s nostalgií i s úsměvem. Trochu se navzájem podobaly, takže mi rok co rok připadalo, že jedu do známých míst. Také jsem se někdy nechala nalákat na fakulativní výlety s místními cestovkami na menší ostrovy v sousedství a večer zpět. To se mi nejvíc líbilo. Děkuji za cestopisné vyprávění.
Hana Rypáčková
Idylka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%