Moje seniorské radosti
FOTO: Zuzana Šišková

Moje seniorské radosti

17. 7. 2023

Když jsem chtěla začít psát povídání o svých radostech a ukládala dokument k psaní na pokračování, bylo třeba jej pojmenovat. A ejhle, vykouklo na mě slovíčko „seniorské“. Zamýšlím se, jsem já už senior? Hlava se vzpouzí, ale tělo už už chce přikývnout.

aktivní senioři Letní soutěž 2023 Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
To je opravdu dost složité, dát se do zdokumentování minulosti, která má pokračování v současnosti. Kolikrát jsem začala něco třídit, zamýšlela jsem se nad koloběhem času a vzdala jsem to. Spolkne to spoustu času. Ve velikánskoé krabici mám dopisy a pohlednice od maminky, od přátel a miloučké dopisy od mých synů, kteří mi psali ze školy v přírodě. Dnes pinkne sms od vnuček, stručná, někdy i s nějakým obrázkem, či fotkou.
Daniela Řeřichová
Váš článek a přístup k životu se mi moc líbí a fandím Vám ve Vaší kreativní činnosti. Také jsem před 12 lety objevila kouzlo U3V, kde jsem si v různých odborných i tvůrčích kurzech nejen doplnila vědomosti, ale hlavním bonusem je setkávání s báječnými lidmi. To, co jsem nestihla s rodinou, dětmi, náročnou prací a starostí o rodiče, si teď užívám naplno. Dokud to zdravotní limity umožní.
Alena Velková
Fandím vám.
Jana Vargová
Nepodléhat stále vyššímu číslu věku se vám velmi dobře daří. Máte šikovné ruce na rozdíl od mých, které šmátraly, až umístily málo hvězdiček. Omlouvám se, nejste moje první. Hezký článek.
Marie Měchurová
Je moc dobře, že se můžeme v našem věku učit novým věcem. Mám diplom z U3V z fotografování. Byli jsme tak dobrá parta, že jsme ve třeťáku všichni propadli a dali si ho ještě jednou. Přeji hodně zdaru!!
Zuzana Pivcová
Je báječné, když člověk dokáže ve zralém věku zúročit vše, čím v životě procházel, co ho oslovilo a vlastně vytvarovalo. Věřím, že člověk jako Vy nepodlehne snadno věku a naopak se s ním velmi spřátelí.
Taťana Veselá
Teda, Zuzko, vy jste šikovná!! Jen zírám, co se všechno dá dělat a skloubit!! Inspirujete mě, také už jsem přemýšlela o Univerzitě 3.věku, ale pak se mi zase nechtělo. Jenže bych se asi měla kousnout, protože jen tak přijdou nové zkušenosti a další zážitky z oboru, který vlastně nerozvíjím, ač mě baví. Takže děkuji!!! A přeji vám spoustu štěstí, úspěchů a nechť vás život stále baví. PS Hezká fotka, vypadá jako malovaná...
Marie Ženatová
Ano, mohu to potvrdit, že fotografování je hezký koníček. Můj tatínek - narozený v r. 1917 tomuto koníčku propadl už v mladém věku a věnoval se mu velmi dlouhou dobu. Nikdy nezapomenu, když už mne jako velmi malou vzal poprve do zatemněné koupelky a tam jsem viděla přímo zázrak - jak z tmavého negativu vznikala překrásná fotečka*
Soňa Prachfeldová
Když se člověk může věnovat tomu, co ho baví a čemu se pak věnuje, je to dar. Aktivně dělat to, co ho naplňuje, je velké štěstí. A důchod je pak velká radost. Přeji vám paní Zuzano stálé tvůrčí nápady, zdraví a pohodu. Moc pěkné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%