Svatba dvakrát a dost
Všechny fotografie: rodinný archiv Hany Šimkové

Svatba dvakrát a dost

18. 7. 2023
Letní soutěž 2023 svatba vzpomínky
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Kašparová
Život není vždy takový jaký si přejeme.Měla jsem štěstí , taky jsem se vdávala mladá a ještě musela , jak se říkalo.Byla to opravdu Láska na první pohled.Brali jsme se po 3/4 roce.Vydrželo nám to 33 let , kdy náhle odešel , tak odkud není návratu.Bylo to krásné manželství , objevily se i u nás mráčky ,ale dokázali jsme to vždy v klidu řešit.Spousta známých nám záviděla , o čem si stále můžeme po těch letech povídat a že na sebe hledíme stále zamilovaně.O to větší to byla rána , když zemřel.Díky dětem jsem to překonala a nakonec potkala svého druhého muže.Už jsem se nechtěla vdávat , třikrát jsem odmítla jeho žádost o ruku.Jenže byl vytrvalý a já se v 61 letech vdávala podruhé.Už to není ta veliká láska , ale žijeme si spokojeně ,co přeji všem ,kdo prožil těžké období.
Eva Braunová
Jak jsou ty životní příběhy podobné.
Jan Zelenka
Hanko, někdy si život s námi dělá, co chce. Třeba vše přežít a hledět dopředu. Já se taky ženil dvakrát. Dva dominantní lidé k sobě nepasují. Druhé manželství už bylo v pohodě. Tak hodně štěstí do dalších let!
Zuzana Zajícová
Příběh, kterému rozumím... měla jsem to podobně.
Margita Melegova
Bylo to dano osudem, tomu se neda uniknout.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%