Holanský rybník s Ronovem v pozadí. FOTO: Martina Růžičková
Za romantikou k Holanským rybníkům
18. 7. 2023Před několika lety běžel v televizi film Hastrman, natočený podle románu Miloše Urbana, oceněného Magnesií Literou. Zaujala mě neobvyklost námětu a skvělý výkon představitele hlavní role Karla Dobrého.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
18.7.2023 14:28
Tak tohle by se mi taky moc líbilo, Martino, fotky jsou super. Já si snad udělám radost zítra v Protivíně.
Anna Potůčková
18.7.2023 14:03
Marti moc hezký článek a také moc hezké fotografie. Krásné místo jsi navštívila.
Eliška Murasová
18.7.2023 13:49
Marti, parádní výlet, doplněný zajímavýma fotkama. Dohledala jsem na mapě kde ... daleko. Hastrman s Karlem Dobrým se mi také moc líbil.
Daniela Řeřichová
18.7.2023 12:54
Martino, jako vždy skvostný článek opatřený krásnými fotografiemi. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavých informací o místě, které neznám. Foto kamenného mostku mě upoutalo již na FD. Souhlasím s Vlaďkou, také na mne místo působí tajemně.
Libuše Heulerová
18.7.2023 11:30
Marti, hezký čtení o zajímavým místu....škoda, že je od nás tak daleko.
Jitka Hašková
18.7.2023 09:18
Moc zajímavá místa, musela jsem si najít na mapě, kde to je. Díky za báječný výlet s fotodokumentací.
Vladislava Dejmková
18.7.2023 09:16
Martino, je to moc zajímavé místo, zapůsobilo to na mě nějakým tajemnem.
Blanka Lazarová
18.7.2023 08:49
Nádhera Martino, tam by se mi líbilo. Voda, kámen, dřevo....... :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA