Ochutnáváme Tunisko
Úvodní foto: Pixabay, ostatní fotografie Dušan Brabec

Ochutnáváme Tunisko

16. 7. 2023
cestování
Autor: Dušan Brabec
Hodnocení:
(4.5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
V Tunisku jsem byla s odstupem 6 let dvakrát a pak jsem se zařekla, že už nikdy. A to jsem ještě nevěděla, že se tam zanedlouho bude u hotelu střílet na turisty. Podruhé jsem si troufla jet sama, ale žádné ženě, ani starší, bych to neradila. Kdo chcete, můžete si přečíst můj někdejší příspěvek zde Zachránil mě osel aneb Nebylo snadné být ženou. Věřím, že země má své zvláštnosti, památky i exotiku, ale je hodně zaměřena na turistický ruch, kterému podrobí vše, i zapře svou víru, na kterou jinak velmi dbá (např. vztah k ženám, prohibice atd.)
Helena Přibilová
V Tunisku jsem byla na přelomu let 1991/92 se svým tehdy nastávajícím manželem. Byla to pro nás první cesta mimo Evropu, proto jsme se tam vypravili s cestovkou. Jelikož nám však nevyhovoval připravený program, rozhodli jsme se ještě s jednou dvojicí pronajmout auto a dál jsme již zemi poznávali samostatně.
Daniela Řeřichová
Pěkný článek s mnoha zajímavými gastroinformacemi. V Tunisku jsme byli s mužem dvakrát na poznávacím zájezdě a viděli jsme toho hodně. Bohužel během třídenního putování na velbloudech jsme zažili pouštní bouři a přestože jsme měli fotoaparáty a kameru skryté pod hábity, do techniky se dostal jemný písek a přišli jsme nejen o zařízení, ale také o dokumentaci.
Jarmila Komberec Jakubcová
Tunisko jsem navštívila několikrát, vždy na týdenní pobyt. Hotely jsou na břehu moře a každý má svou před hotelem. Některá je upravená, jiná plná chaluh. Zažila jsem tam i silnou bouřku a jiné nepříjemnosti. Tak jak to na v destinacích chodí.Příjemné bylo, že let trvá necelé tři hodiny. Nemám ráda dlouhé lety. Např. Arab.emiráty až 6 hodin, Gran Canaria 4,5 hod.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%