Věechny fotografie: poskytnuty z rodinného archivu Marie Měchurové
Střípky z naší svatby
20. 7. 2023Říká se že, na Svatého Jiří vylézají z děr hadi a štíři. 24.4. v roce 1971 se ale v městě Hulíně roztrhl pytel se svatbami - tu sobotu na místní radnici si totiž 4 páry řekly své ANO. Mezi nimi jsme byli i my dva s Mirkem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
5.9.2023 10:13
Moc pěkný příběh o "zrychlené "svatbě. A pěkný pár na zdařilých fotkách. Brali jsme se téměř na den stejně, ale o 2 roky dříve. mm
Eva Mužíková
29.7.2023 21:56
Ráda jsem si váš svatební příběh přečetla. Jen tak dál ve zdraví a porozumění.
Soňa Prachfeldová
22.7.2023 22:23
Vše nadmíru dobře dopadlo, krásná společná léta, gratuluji a přeji zdraví a elán furt a pořád.
Taťana Veselá
22.7.2023 12:36
Proč děkovat za něco, když nevíte, co se z toho po svatbě vyklube... :-D koukám, že jste se vyklubala dobře, a hlavně i když jste rychlá, tak jste neutekla!! Páni, máte i po zlaté svatbě, moc a ze srdíčka gratuluji ❤ jinak mi to hodně připomíná - já rychlá, muž pravý opak, prostě Blíženec a Váha, taky dobrý :D
Daniela Řeřichová
21.7.2023 21:19
Marie, napínavé až do konce. Ale jak jsem tě poznala, tak to k tobě nějak patří, že se stále něco děje. Jste báječná dvojka a skvěle se doplňujete. P.S. Na fotkách vám to moc sluší a rysy máte pořád stejné, příliš jste se nezměnili. :-)
František Matoušek
21.7.2023 10:34
Svatba jak má být, Napětí a potom uvolnění a veselí. Přeji ještě mnoho společně prožitých let. Ale stejně... ten závorář, nebyl to někdo z dalších ctitelů ???
Libuše Heulerová
20.7.2023 21:16
Maruško, asi to mají ti chlapi v genech u nás to je stejné....i když náš soused je asi výjimka...když chci na nějaký "vejšlap" tak chodím s ním. Hlavně, že Vám to tak dobře klape.
Jana Jurečková
20.7.2023 17:54
Moc hezké vzpomínání a taky vám gratuluji, že vztah vydržel a jste spolu tolik roků. Je to dnes vzácnost. Já se vdávala v roce 1981, ale nevydrželo nám to. Vzpomínám na svého tátu, který měl na svatbě proslov. Řekl, že teprve budoucnost ukáže, jestli jsme spokojeni nebo ne.
Marie Seitlová
20.7.2023 14:45
Pěkná vzpomínka a pršelo vám štěstí. Maruško a Mirku, přeji vám ještě mnoho společných let a turistických výletů.
Martina Růžičková
20.7.2023 14:04
Zjevně vám, jak se říká, pršelo štěstí. Tak přeji mnoho dalších prima let. Můj Kozoroh je zřejmě výjimka. Stále pospíchá. Naštěstí mu ještě většinou stačím. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA