Ilustrační foto: Pixabay
Vzpomínky na moji první svatbu
18. 8. 2023První svatba - to je velký krok pro dva zamilované mladé lidi. Pro nevěstu je to většinou romantická událost a už příprava na svatbu je pro ni nezapomenutelná.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Hart
20.8.2023 11:54
Moc hezky se to čte. Osmnáctiletá nevěsta a jednadvacetiletý ženich. To dneska? To by se chytali všichni za hlavu. Také je krásné ten telegram. Dnes už neexistuje. Hodně krásných vzpomínek. Celé je to hezky a z láskou napsané. Díky. Moc se mi to líbí.
Soňa Prachfeldová
19.8.2023 19:17
Zdenko, svatba se vám vyvedla, krásných 30 let v manželství, to stojí zato napsat. Moc hezké. :-)
Alena Velková
19.8.2023 01:29
Hezky napsaná, milá vzpomínka, která splňuje podmínky soutěže, což asi paní v 9:42 neví.
Martina Růžičková
18.8.2023 20:36
Hezké svatební vzpomínání.
Já jsem si na svatbu přála jednu čajovou růžičku, když jsem si brala Růžičku. Ale byl únor, takže tenkrát přání zcela nesplnitelné. Nakonec to bylo hezké i s fréziemi. :-)
Elena Valeriánová
18.8.2023 19:48
Zdenko, nenechej se otrávit. A paní pisatelce z 9:42 oznamuji, že téma není "úžasbé svatby mých synů, sestřenic , synovců a neteří", ale o našich vlastních svatbách. Tak co kdybyste napsala o té Vaší jediné, třeba nám spadne brada.
Jana Jurečková
18.8.2023 19:36
Krásná vzpomínka. Dnes už prý není moderní se vdávat. Ale na druhé straně mladí lidé vůbec netuší oč se okrádají. Krásné šaty, svatební tabule, dary. Každá svatba má své kouzlo. Já tu druhou měla na zámku v Tovačově. Prostě nádhera. Zdeni, děkuji.
Margita Melegova
18.8.2023 16:09
Proc tolik jizlivych az urazlivych slov Hano R. Vam se nepodarilo vdat nebo ani nespocitate kolik svateb bylo, nelecte si svoje komplexy na jinych lidech, dekuji.
Zuzana Pivcová
18.8.2023 13:44
9:42 - a co takhle alespoň trochu poodhrnout závoj anonymity, třeba to ani nemusí být závoj svatební.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA