Ilustrační foto: Pexels a Unsplash
Letní móda pro baculky. Barvy rozhodně nejsou zakázány
8. 8. 2023Horké počasí je pro mnohé dámy plných tvarů pohroma. Necítí se dobře, když jsou příliš odhalené, ale najít vzdušné, pohodlné a zároveň slušivé oblečení je pro ně náročnější než pro dámy štíhlé, na které výrobci konfekce pamatují mnohem více.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
8.8.2023 14:39
Jedna paní má na hlavě šátek,jak to kdysi měly paní na úklid....Jinak až na jednu osobu jsou všechny okudlané nakrátko....K tomu ty neforemné chaláty a kaftany,jinak to nelze napsat ! Takto nějak ,jen ty vzory bývají mnohem výstřednější,to nosívají obézní černošky v Africe. Ono nestačí jen tak navršit stanovitý pytlovitý hacafrak na silnější osobu a myslet si,že tak vypadá méně silná,než kdyby švadlena šikovným střihem a úpravou v pase vyznačila jistější siluetu .
Olga Škopánová
8.8.2023 14:10
Nevím zdali je vhodné, aby žena v letech ze sebe dělala velikonoční vajíčko.
Marie Dolníčková
8.8.2023 12:32
do určité míry lze kila "schovat" pod volnějším oděvem, ale stan si děvčata na sebe neberte, ať už má jakoukoli barvu... kde ale nakoupit něco "normálního" a přitom "většího"...
Dušan Brabec
8.8.2023 12:26
Jsem zvědavý, jak to bude na módní přehlídce i60 ve Villa Pellé na Praze 6 dne 5.9.2023 od 16 hodin - viz https://www.freshsenior.cz/program/detail/modni-prehlidka-portalu-i60
Elena Valeriánová
8.8.2023 11:58
Vlastně je to dobrý článek, při podívání na fotky se nemohu přestat smát. A smích je lepší než lék :-)
Elena Valeriánová
8.8.2023 11:54
To jsou modely? já myslela, že plachty ze zrušených stanů. Děsné. Už se vidím, jak se v tom nesu do autobusu. Barvy mi nevadí, ale nemusím vypadat jak papoušek, co uletěl z klece bláznů.
Anna Potůčková
8.8.2023 09:49
Asi také zklamu, ale žádný model bych na sebe nedala, nebot se mě ani jeden také nelíbí.
Naděžda Špásová
8.8.2023 09:29
Abych pravdu řekla, všechny vypadají dost děsivě a směšně. Nelíbí se mi ani jedna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA