Ilustrační foto: Pexels
Moje seniorské radosti
13. 7. 2023Moje seniorské radosti nepřekračují hranice jednoho malého města. Nejsem cestovatelský typ, a tak mi mé rodiště bohatě stačí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ilona Ondráčková
25.7.2023 11:18
Máte velmi příjemné seniorské radosti a především jim jdete naproti, takže ony nemají šanci vám uniknout. Krásné léto vám přeji.
Lenka Kočandrlová
14.7.2023 12:10
Manželův rod pochází z Přeštic.Bývali to kameníci,tak možná tam někde na hřbitově je něco od nich.Já se tam nikdy nebyla podívat,manžel kdysi v rámci čundru. Na těch menších městech je dobré,že tam pokaždé potkáte někoho známého,to ve velkých městech není...Když jdu po Varech,tak je mi někdy docela líto,že nepotkávám známé,škola základní naše bývalá už je dávno zrušená....Atd.
Hana Rypáčková
14.7.2023 10:27
Celý článek na mne působil velmi kladně jako když řeka poklidně teče.
Taťana Veselá
14.7.2023 08:44
Paní Věro, nevím proč, ale tak trochu mi zvlhl zrak, když jsem četla váš příběh. Možná při zmínce na družinu - to slovo jsem pěkně dlouho neslyšela a vzpomněla jsem si na vychovatelku Helenu Karochovou, kterou jsem milovala coby družinářku. Děkuji vám za připomenutí a za váš krásný článek plný lásky k životu ❤
Elena Valeriánová
13.7.2023 19:35
Hezký článek a pozitivní přístup k životu, tak to má být. Hodně zdraví a příjemné dny.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.7.2023 15:29
Přeštice jsou na poloviční cestě mezi Plzní a Klatovy a občas přes ně jezdím. Hezký článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA