Ilustrační foto: Pexels
Cestička k domovu
14. 7. 2023„Cestička k domovu krásně se vine, hezčí je, krásnější, než všechny jiné.“ To jsem kdysi dávno recitovala v hodině českého jazyka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.7.2023 13:34
Ano říká se, že pes je nejvěrnější přítel člověka. Tu lásku, kterou dává svému páníčkovi, bezelstnou, věrnou, nezapomínající, tu kdo jednou okusí, už bez psa nemůže výt. tedy alespoň já. A psi moc dobře vycítí povahu člověka. Nedivím se, že vás tak dojal, moc hezké.
Naděžda Špásová
16.7.2023 10:49
Ludmilo, vůbec se vám nedivím, psi jsou moje celoživotní láska, moc hezky jste to napsala. :-)
Zuzana Pivcová
14.7.2023 14:49
Je to moc hezké a lidsky dojemné. Zvířátka poznají zcela neomylně, kdo je má rád. Děkuji.
Ludmila Černá
14.7.2023 14:48
Moc vám všem děkuji za milá slova. Potěšili jste mě to. Zvířata mám ráda, protože se nepřetvařují. To není nic nového, to ví každý. Ale že si mě pes pamatoval takovou dobu, to mě opravdu dostalo. Snad proto, že mě znal od štěněte a moc lidí s ním do styku nepřišlo.
Jana Jurečková
14.7.2023 14:26
Paní Ludmilo, napsala jste to tak krásně, jak nějaká spisovatelka. Zvířata si do svého srdce pustí jen ty nejmilejší bytosti. Já tu teď sedím a musím se hodně držet, abych nepustila slzu.
Hana Rypáčková
14.7.2023 10:23
Moc hezké, psi jsou věrná zvířata. Potřebují lásku jako každý člověk.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA