Fotografie: Věra Ježková, archiv
Moje seniorské radosti
11. 7. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
9.8.2023 17:59
Milá Věrko*, tvoji radost ze života čtu až nyní - je to prostě nádherné vyjádření všech radostných chvil, doplněné hezkými fotografiemi - moc a moc děkuji a přeji mnoho dalších krásných dní ♥ ♥ ♥
Hana Nováková
26.7.2023 09:33
Věrko, jako vždy čtivé, poutavé. Písmo ze života umocněné fotkami se vám moc povedlo. I já mám často radosti, bohužel, v současné době se na mě valí jen a jen smutek, deprese. Doufám, že to odezní a zase se budu moci smát
Martina Růžičková
13.7.2023 18:20
Věro, Tvůj přehled radostí je mi velice sympatický a některé máme stejné. Baví mě, že jsi ho doplnila fotkami. (Já jsem zkrátka přes ty obrázky... :-D). Přeji Ti setrvalý přísun malinkých i velkých radostí každý den. :-)
Marcela Pivcová
13.7.2023 16:03
Věro, vyjmenovala jste krásně, zajímavě a přehledně jistě všechny radosti, co Vám život přinesl a stále dává. V mnohém se s Vámi ztotožňuji, pro některé - třeba vaření - by mi chybělo trochu trpělivosti, pro jednu ze svých radostí - hudbu - se mi teď nějak dostává stále méně času. Vám přeji ještě množství krásných radostných dní.
Zdenka Soukupová
13.7.2023 12:44
Věrko, moc hezký seznam. Asi si ho přepíšu do notýsku (když dovolíš) a se seniorskou radostí si budu odškrtávat splnění bodů. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA